Gabriel Barna și conținutul educațional care te motivează să te dezvolți (P)

  • Publicat:
Gabriel Barna și conținutul educațional care te motivează să te dezvolți (P)
Dacă urmărești materialele lui Gabriel și tu vei putea adopta un lifestyle SMART.

Internetul nu este degeaba denumit „rețeaua rețelelor”, fiind o sursă imensă de tutoriale, iar YouTube este, fără îndoială, una din cele mai populare platforme pe care le ai la îndemână pentru a te informa și a învăța despre aproape orice subiect îți trece prin minte.

Gabriel Barna este unul dintre creatorii de conținut care se folosește de experiența sa pentru a-ți arăta cum să produci, la rândul tău, conținut video, cum să filmezi, cum să îl editezi, cum să faci vlogging și cum poți utiliza echipamentul pe care l-ai cumpărat deja, poate fără să știi că ai deja uneltele necesare, dacă dorești cu adevărat să devii și tu un creator de conținut care poate schimba viețile oamenilor.

După mulți ani în care a pus în practică tot ce a învățat la rândul lui de pe internet, Gabriel Barna a decis să dea înapoi comunității toate aceste învățături sub formă de tutoriale ușor de urmărit, cursuri despre vlogging, trucuri utile pentru a putea filma cu telefonul și diverse moduri în care te poți organiza pentru a-ți optimiza timpul, spațiul de la birou și, bineînțeles, productivitatea. Dacă urmărești materialele lui Gabriel și tu vei putea adopta un lifestyle SMART.

În primul rând, cum ai decis să devii creator de conținut video? Ce te-a inspirat să faci această alegere?

Gabriel Barna: Sunt un om care iubește ceea ce face, sunt creator de conținut educațional si inspirațional care dezvoltă competențe și ușurează viețile oamenilor prin tehnologie, educație modernă și lifestyle SMART.

Acum 6 ani m-am oprit, pentru câteva momente, din tot ce făceam și am conștientizat că majoritatea lucrurilor pe care le-am învățat și aplicat cu succes in viață, le-am învățat de pe Internet, cel mai mult de pe YouTube.

Am decis să dau mai departe acest lucru și altora și să ajut oamenii care au ceva valoros de oferit să creeze conținut care să conteze pentru noi, cei care vrem sa învățam ceva nou și util.

Materialele mele vin în sprijinul creatorilor de conținut care vor să ofere valoare, să își promoveze brand-urile personale sau afacerile. De la freelanceri la business-uri mici și mari.

De la cei care vor să creeze un tutorial, un podcast, o emisiune online, un vlog, până la cei care vor să creeze o comunitate online.

Gabriel Barna

Care este unealta cea mai importantă din arsenalul tău de creator de conținut?

Gabriel Barna: 90% din activitatea mea are la bază conținutul video și din acest motiv am nevoie de tehnologie puternică și modernă.

Îmi place să mă mișc liber atunci când sunt creativ și de cele mai multe ori aleg să folosesc un laptop. După o perioadă bună de utilizare și teste, am hotărât să rămân la ASUS Vivobook PRO 16X OLED. Îmi este foarte simplu să explic de ce. Îl simți din start conceput special pentru creatorii de conținut.

Ce te-a făcut să îl alegi pe ASUS Vivobook PRO 16X OLED pentru editare video?

Gabriel Barna: Noi, creatorii, în general, avem “scântei”, momente în care nu trebuie să pierdem inspirația, ci s-o fructificăm pe loc. Dacă laptopul sacadează, merge sau randează greu, ai pierdut momentul.

ASUS Vivobook PRO 16X OLED are un procesor care nu te lasă la greu, Ryzen 9. Când vrei să tragi mai tare puțin și să faci mai multe lucruri în același timp, cei 32 GB RAM sunt perfecți, iar, când vine vorba de video, NVIDIA RTX 3050 Ti iese din tipare.

Îl simți din prima că este conceput pentru creație și editare. Mai vine și Dial Pad-ul, care te face să uiți că ești în deplasare și nu ești la biroul mare din studio, unde ai o grămadă de periferice. Scroll, zoom, funcții custom, sunt toate acolo și le folosești super ușor.

Cât de importantă este calitatea ecranului pentru activitățile tale de editare video?

Gabriel Barna: Este, fără îndoială, un lucru important. Când editezi video ești super concentrat și atent la monitor. Dacă nu ai în față un display de nota 10, obosești în prima oră de lucru.

Acesta este alt aspect care îmi place la acest laptop. Display 4K, OLED, cu protecție pentru ochi și 550 de niți. Editez ore in sir, colorizarea iese perfect și nu termin treaba cu ochii roșii și obosit ca după 3 zile de editare.

Poți să ne explici cum ți-a schimbat evoluția tehnologiilor mobile felul în care lucrezi?

Gabriel Barna: Acum 6 ani, când stăteam 4 ore pentru exportul unui clip de 10 minute, dacă îmi spuneai că astăzi o să export, pe un laptop, un videoclip 4K de 10 minute în mai puțin de 6 minute, nu aveam cum să te cred.

Astăzi pot să fac asta cu un ASUS Vivobook PRO 16X OLED!

~~~

Te mai anunțăm că, în această perioadă, la achiziția unui laptop nou ASUS Vivobook Pro 16X OLED vei primi bonus acces gratuit timp de 3 luni la peste 20 de aplicații componente ale suitei Adobe Creative Cloud, cel mai cunoscut bundle de programe pentru creatorii de conținut, plus încă 100 GB spațiu în cloud pentru salvarea proiectelor tale.

În încheiere trebuie să menționăm și campania Părerea ta contează, la care poți participa fără prea mult efort prin publicarea unei recenzii scurte pe una dintre platformele participante, moment în care vei primi bonus un an de prelungire a garanției noului tău laptop, ASUS Vivobook Pro 16X OLED.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”