Femeile care încă mai cred în aceste 3 minciuni nu vor găsi niciodată dragostea!

  • Publicat:
Femeile care încă mai cred în aceste 3 minciuni nu vor găsi niciodată dragostea!
Sursa foto: shutterstock

Suntem într-o continuă goană după fericire și împlinire. Și totuși, multe dintre noi acționăm deseori în defavoarea noastră. Și așteptăm în zadar dragostea! Iată ce trebuie să eviți și tu dacă nu vrei să sfârșești singură.

Femeile care cred aceste 3 „minciuni” nu vor descoperi niciodată iubirea

„Trebuie întâi să învăț să mă accept, să mă iubesc și să mă prețuiesc ca mai apoi să caut iubirea”

Iubirea de sine mai vine și din experiențele proprii, experiențe uneori injuste, dureroase. Poate că el de multe ori nu va ști să te iubească precum meriți, dar asta nu ar trebui să te doboare. Ci dimpotrivă! Să te motiveze să îți oferi tu iubire.

Nu lăsa fricile să te împiedice să găsești iubirea! Dacă vei aștepta să îți recuperezi puterile odată ce ai fost dezamăgită, acest fapt te poate afecta profund. Poți risca să crezi eronat că nu ești demnă de iubire. Că nu ești vrednică de fericire și împlinire ori de o relație sănătoasă de cuplu. 

Citește și: 6 lucruri pe care bărbații și-ar dori ca femeile să le facă mai des în relația de cuplu

„Dacă depinzi de un bărbat, nu te poți numi o femeie puternică”

Multe femei din ziua de azi sunt puternice, independente și refuză să piardă controlul. Tocmai de aceea, riscă să piardă iubirea.

Nu, nu este nimic rău în a avea nevoie de cel iubit, în a solicită și acceptă ajutorul său, de orice soi ar fi el. Într-o relație, e nevoie de aportul ambilor parteneri. Este perfect în regulă să îți comunici deschis nevoile și să primești ceea ce partenerul are de oferit!

Citește și: 5 comportamente pe care le au bărbații atunci iubesc cu adevărat o femeie

„Dacă sunt suficient de bună, el va aprecia și se va schimba pentru mine”

Poate una din cele mai des întâlnite minciuni cu care majoritatea femeilor se îmbată. Ele cred că dacă îi vor face pe plac partenerului, el se va trezi într-o zi, va conștientiza cât de valoroasă este femeia de alături și se va schimba sistematic pentru aceasta.

Lucrurile stau complet pe dos în realitate. Un partener sufocat de grijă, atenție sau dragoste se va îndepărta. Și nu va mai vedea nimic provocator în femeia de alături. Faptul că te agăți cu orice preț de el nu îți va garanta loialitatea sau iubirea sa.

Citește și: Cei din jur te tratează în funcție de ceea ce accepți: ce să nu tolerezi niciodată!

Surse: Revive your hearts, Thirst, Glamour

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân