Femei perfecte? Ignora-le!

A te compara tot timpul cu ceilalti este un obicei usor de dobandit foarte usor, dar nu este unul bun.
  • Publicat:
Femei perfecte? Ignora-le!
no title

Oriunde privesti dai de ele, aratandu-si dintii perfecti si corpurile de invidiat cu personalitati pe masura. Stii bine ca aceste femei reusesc sa-ti provoace cele mai conflictuale experiente si nu ar trebui sa se intample asa. A te compara tot timpul cu ceilalti este un obicei usor de dobandit foarte usor, dar nu este unul bun. Aparentele… ce zic?

Supermamicile
Te intrebi cum reuseste sa o faca? Are intotdeauna un par aranjat si stralucitor, un comportament ireprosabil si nu isi aduce niciodata cu intarziere copiii la scoala. Foarte adevarat, nimic nu este mai enervant decat faptul ca da pe dinafara de prietenoasa ce e.

Ca sa depasesti momentul, inceteaza sa-ti mai indrepti atentia asupra ei si gandeste-te de pilda, la ce super job ai tu. Si ce daca copiii tai au dulceata pe toata fata? Cel putin ei au luat micul dejun…

Pustoaica, da’ gaina batrana…
Fiecare varsta cu farmecul ei, nu!? Femeile mai tinere sunt uneori ca un ghimpe si te fac sa te simti ca avand 110 ani, doar daca te lasi usor influentata de situatie. Daca insa te gandesti la cate lucruri ai realizat si construit de-a lungul anilor, cum ar fi: o relatie care a durat mai mult decat o pauza de masa, o supercariera sau pur si simplu la intelepciunea pe care ti-o da varsta, vei vedea ca nu e chiar atat de tragic. Asa ca bucura-te de varsta implinita si simte-te mandra de experientele traite.

O superbitate de femeie
O simpatizezi, dar cand te uiti la fata ei si vezi ca n-are nici macar un rid, Doamne ce o mai urasti. Si apoi orice barbat din lume, inclusivi iubitul tau sot considera ca este aproape perfecta. Ce daca cu unele natura a fost mai generoasa, asta nu inseamna ca tu ar trebui sa te simti piesa de mobilier cand ea este in preajma. Indreapta-ti atentia mai mult spre tine, daca te vei simti o persoana speciala si cei din jurul tau te vor trata ca atare.

Una colega foarte eficienta
Biroul ei este imaculat, la fel si machiajul si seful tau crede ca ea este modelul perfect de angajata. Tot ea nu va fi prinsa niciodata barfind pe holuri sau injurand de zor copiatorul, ceea ce tie ti se intampla frecvent. Si sincer, de unde ii vin atatea idei briliante? Si uite cum se nasc complexele…

Ei bine, si ce daca e plina de idei, asta nu inseamna ca este mai eficienta. Exploateaza-ti calitatile la maximum! De ce nu ai avea exact acelasi succes, daca nu chiar mai mult, decat ea?

 

 

                 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Fii happy!
Fii happy!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân