Data naşterii tale, mai mult decât o întâmplare!

Am aflat că data naşterii nu este doar o întâmplare, iar cifra destinului tău poate să spună multe despre tine ca persoană.
  • Publicat:
Data naşterii tale, mai mult decât o întâmplare!

Te-ai întrebat vreodată ce reprezintă data ta de naştere? De ce te-ai născut în ziua x, la ora x? De ce eşti născută în zodia Gemeni şi nu în Vărsător, sau dacă acest lucru influenţează în vreun fel personalitatea ta?

Noi am aflat că data naşterii nu este doar o întâmplare, iar cifra destinului tău poate să spună multe despre tine ca persoană.

Numerologia, ştiinţa antică a numerelor, este un instrument de dezvoltare personală cu ajutorul căruia putem analiza şi îmbunătăţi anumite aspecte ale noastre ce mai au nevoie sa fie măiestrite, pentru a ne ne bucura de mai multă împlinire şi bucurie în viaţa noastră.

 “Am fost suprinsă acum câţiva ani să descopăr în numerologie un instrument preţios şi precis, aproape chirurgical, de autocunoaştere şi dezvoltare personală, care mi-a permis să îmi schimb viaţa într-una plină de bucurie şi împlinire. Fiind o persoană extrem de pragmatică şi raţională, m-am bucurat să găsesc răspunsuri clare în această ştiinţă antică şi mi-am propus  să sprijin şi alţi oameni să îşi împlinească potenţialul” a declarat Doina Enache, fondator şi Holistic Development Coach, Upperself.

Cum funcţionează numerologia? 

Prin analiza datei de naştere şi a combinaţiilor literelor din numele de botez, putem identifica scopul vieţii şi motivaţiile noastre, caracterul pe care îl avem, punctele forte şi cele slabe, talentele naturale, limitările noastre sau lucrurile pe care le avem de învăţat şi îmbunătăţit.

De asemenea, analiza numerologică te poate ajuta şi în cazul în care simţi că felul în care decurge viaţa ta nu te împlineşte, că nu esti acolo unde ai nevoie sa fii sau că nu faci ce ţi-ai dori. Luând în considerare tendinţele indicate de tema ta numerologică şi făcând schimbări simple în viaţa ta, vei constata că lucrurile încep să se schimbe în bine, iar tu devii din ce în ce mai încrezător şi mulţumit de sine.  

Ce poţi afla din cifrele datei tale de naştere?

Semnificaţia fiecărei cifre care ne reprezintă se decodifică în context personalizat, ţinând cont de mai multe aspecte ce ţin de caracteristicile şi povestea de viaţă a fiecăruia, printr-o analiză numerologică realizată de un specialist.

În schimb, doar printr-un calcul simplu al sumei cifrelor care formeaza data noastră de naştere (z+z+l+l+a+a+a+a), putem afla câteva informaţii despre noi prin intermediul cifrei care rezultă din această sumă, numită în numerologie Cifra de Destin. Mai jos puteţi vedea, pe scurt, amprenta pe care o dă fiecare Cifră de Destin unei persoane şi direcţia generală de urmat.

Cifra destinului 1: Conducătorul

Direcţia de urmat: să învete să se bazeze doar pe sine.

Cifra de destin 2: Cooperantul

Direcţia de urmat: să înveţe să coopereze.

Cifra de destin 3: Animatorul

Direcţia de urmat: să-şi dezvolte capacitatea de a se exprima şi de a stabili contacte.

Cifra de destin 4: Constructorul

Direcţia de urmat: să-şi construiască viaţa pe temelii solide.

Cifra de destin 5: Comunicatorul

Direcţia de urmat: să înveţe să caute libertatea, să-şi dezvolte capacitatea de schimbare.

Cifra de destin 6: Dascălul

Direcţia de urmat: să înveţe despre bucuria asumării responsabilităţii în relaţia cu ceilalţi.

Cifra de destin 7: Individualistul

Direcţia de urmat: să înveţe din propria experienţă, să-şi dezvolte capacitatea de reflecţie, analiză şi să manifeste preocupare pentru latura spirituală a vieţii.

Cifra de destin 8: Ambiţiosul

Direcţia de urmat: să înveţe să-şi fixeze obiective precise, să-şi dezvolte capacitatea de a se angaja pe plan material şi de a atrage reuşita.

Cifra de destin 9: Filantropul

Direcţia de urmat: să înveţe cum să-şi arate compasiunea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum poti fi fericit si in forma
Cum poti fi fericit si in forma
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor