Ciocoholica? Bine ai venit in Clubul Iubitoarelor de Ciocolata!

Divina delicatesa poate vindeca orice, de la o inima franta pana la o durere de cap.
  • Publicat:
Ciocoholica? Bine ai venit in Clubul Iubitoarelor de Ciocolata!
Ciocoholica? Bine ai venit in Clubul Iubitoarelor de Ciocolata!

Exista un singur lucru fara de care Lucy Lombard nu poate trai: ciocolata. Divina delicatesa poate vindeca orice, de la o inima franta pana la o durere de cap. Pasiunea lui Lucy este impartasita de cele trei prietene ciocoholice: pacifista Autumn, casnica Nadia si focoasa Chantal. Impreuna formeaza un grup select, cunoscut drept Clubul Iubitoarelor de Ciocolata. Afla povestea lor!

„In momentele de rascruce, drogul meu este ciocolata neagra din cacao produsa pe plantatiile din Madagascar. Nu exista nimic – absolut nimic – ce nu poate vindeca. Este un remediu bun pentru orice. Este un remediu bun pentru orice, de la o inima franta pana la o durere de cap – si-am avut parte de amandoua destul la viata mea”, ne asigura Lucy Lombard, un simpatic membru fondator. „

Am cu cine sa-mi impartasesc pofta. Da, da. Fac parte dintr-o mica, dar perfect conceputa secta, pe care am botezat-o Clubul Iubitoarelor de Ciocolata. Sunt doar patru membri in gasca noastra vinovata si ne intalnim aici, in Paradisul Ciocolatei, cat de des putem. Locul asta e raiul celor dependenti – echivalentul fumatorilor de opiu pentru ciocoholici. Este dosit pe o strada laturalnica pietruita dintr-o zona sic a Londrei, dar nu am sa spun unde, pentru ca mi-as dezvalui secretul, si cete de femei cu ochii cascati de pofta ar da buzna in locsorul nostru de suflet si l-ar distruge…”

Sa continuam prezentarile „Autumn (par cret si roscat) e genul ciocolatei negre. Sufera de un teribil sentiment de vinovatie ori de cate ori isi satisface naravul cu ciocolata. Noi, celelalte, suferim din cauza numarului de calorii pe care le consumam si a timpului pe care acestea le vor petrece pe coapsele noastre. Autumn sufera din cauza copiilor infometati care supravietuiesc cu un bol de orez pe zi si nu mananca ciocolata niciodata.”

Nadia Stone, urmatoarea care s-a adaugat clubului. „Este singura mama dintre noi. Are un copil de 3 ani, Lewis. Mananca ciocolata pentru ca-i da o stare de bine – ea si inca 99% dintre femei. Poarta marimea S, varianta mai larguta.

Foto: coperta „Clubul Iubitoarelor de Ciocolata” de Carole Matthews, Editura All

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Europenii, intre munca si odihna
Europenii, intre munca si odihna
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân