Buzele tale, indicator al personalităţii! Află ce spune forma buzelor despre tine

Conform specialistei Anna Snodgrass, anumite caracteristici ale buzelor ajută la identificarea a o mulţime de detalii în ceea ce priveşte personalitatea ta. Fă-ţi propria amprentă de buze şi vezi care dintre următoarele 8 amprente ţi se potrivesc, pentru a afla ce spun buzele tale despre tine!
  • Publicat:
Buzele tale, indicator al personalităţii! Află ce spune forma buzelor despre tine

Conform specialistei Anna Snodgrass, anumite caracteristici ale buzelor ajută la identificarea a o mulţime de detalii în ceea ce priveşte personalitatea ta.

Fă-ţi propria amprentă de buze şi vezi care dintre următoarele 8 amprente ţi se potrivesc, pentru a afla ce spun buzele tale despre tine!

 

 

Buzele-triunghi

Eşti extrem de grijulie! Ai capacitatea de a recunoaşte abilităţile şi talenul celor din jur şi îi ajuţi mereu să îşi atingă scopurile, chiar dacă asta înseamnă să te laşi pe tine pe locul doi. Te-ai potrivi extrem de bine în rolul de profesor, consilier sau orice fel de job în cadrul resurselor umane.

Buzele-dreptunghi

Eşti „sarea şi piperul” oricărei comunităţi, sufletul petrecerilor, persoana la care toată lumea aleargă pentru sfaturi şi ajutor. Eşti responsabilă şi preacută, ceea ce îi face pe cei din jur să se bazeze pe tine cu încredere, în orice situaţie.

Buzele-închise

Eşti extrem de încăpăţânată şi, odată ce ţi-ai fixat o idee, cu greu mai poate cineva să te facă să te răzgândeşti. Cu toate acestea, încăpăţânarea ta are şi părţi bune! Fiind foarte hotărâtă, eşti capabilă să duci la bun sfârşit orice îţi propui şi, indiferent de promisiunile pe care le faci, reuşeşti mereu să te ţii de cuvânt!

Colţurile-deschise

Dacă colţurile buzelor tale sunt deschise şi nu se ating, înseamnă că eşti te plictiseşti extrem de rapid şi îţi place mereu să te menţii ocupată. Nu poţi sta prea mult timp în acelaşi loc sau făcând aceeaşi activitate, deci găseşti mereu lucruri noi şi interesate de făcut, ceea ce îi face pe cei din jur să nu poată să ţină pasul cu tine.

Buza de jos mai plină

Eşti extrem de generoasă şi nu te sfieşti când vine vorba de a-i ajuta pe alţii, sau de a le da câte ceva chiar şi din puţinul tău. De asemenea, te pricepi foarte bine la exprimarea dorinţelor şi sentimentelor tale, ceea ce te face un foarte bun orator, scriitor, sau profesor.

Buze cu linii de stres

Liniile de stres sunt cele care traversează buza de jos în sus (aspect de buze uscate). Acestea reprezintă lucrurile sau micile probleme care te îngrijorează şi de care nu ai avut încă timp să te ocupi.  Dacă apar şi pe buza de jos, ele reprezintă lucrurile despre care nu vrei să vorbeşti deşi, probabil, ar trebui să o faci!

Buze cu contur închis

Conturul închis în printul buzelor tale, este o indicaţie a faptului că eşti copleşită atât de viaţa ta personală, cât şi de cea profesională. Eşti „D-na Stres”, ceea ce înseamnă că eşti supusă la mai multe „probleme” în viaţa de zi cu zi decât poţi duce. Sentimentele copleşitoare pot duce la mai multe tipuri de probleme de sănătate legate de stres, aşadar, ar fi cazul să le rezolvi!

Buzele-fantomă

Indiferent de cât ruj sau gloss îţi pui pe buze, imprimarea lor tot nu este destul de clară. Acest lucru înseamnă că eşti extrem de obosită şi că ai nevoie, urgentă, de o pauză! Energia ta se apropie de zero şi asta te împiedică să rezolvi până şi cele mai simple sarcini din viaţa de zi cu zi. Ar fi cazul să-ţi iei o vacanţă, înainte ca organismul tău să o facă singur!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”