Ana Geoană: „Am plecat ca să studiez și am rămas pentru că m-am îndrăgostit.”

  • Publicat:

Prezentă în emisiunea Andreei Perminova, „Înapoi în viitor”, Ana Geoană, nutriționist și life coach în Los Angeles, mărturisește că a avut oportunitatea de a trăi în două țări, cu două culturi diferite și din care a reușit să culeagă ce-i mai bun. „Am avut o copilărie superbă.”, dezvăluie invitata. 

În copilărie, aceasta susține că a căutat în permanență aprobarea fratelui mai mare. Mai mult de atât, Ana Geoană a fost încurajată de către părinți, încă din copilărie, să fie autonomă. „Am căutat cel mai mult sfaturile părintești și aprobarea fratelui”, spune invitata.

Ana Geoană: „Familia mea are un sistem anxiologic foarte clar”

Nutriționistă și life coach, Ana Geoană adaugă că, trăind într-o familie în care unul dintre membri este persoană publică, acest aspect nu a contat în privința regulilor morale. „Părinții mei au crescut cu niște reguli morale foarte clare și relativ stricte, iar noi la fel. Faptul că tata este persoană publică nu cred că a influențat valorile și moralul”, adaugă Ana Geoană.

Mai mult de atât, invitata mărturisește că, încă de când era copil a fost educată în acest fel, chiar înainte ca tatăl său să devină persoană publică. „Cred că părinții mei au pus foarte mult accent, de când a devenit tata persoană publică, să nu renunțăm la valorile pe care le-am învățaț încă din copilărie.”, dezvăluie invitata.

Ana Geoană: „Activitatea caritabilă a mamei m-a influențat”

În ceea ce privește activitatea caritabilă a mamei, Ana Geoană mărturisește cu zâmbetul pe buze că mama ei a ales această cale în urmă cu 20 de ani. Discuțiile permanente despre a ajuta oamenii au făcut-o pe Ana Geoană să trăiască cu această realitate și să devină parte din ea. „Face parte din sistemul de valori morale ale familie și din această cauză, am fost influențată ca și eu să aleg un drum care pune accentul pe ajutorul oamenilor”, completează invitata din emisiunea „Înapoi în viitor”.

Încă din copilărie, Ana Geoană visa să-și poată găsi, la maturitate, drumul corect în viață și ceva ce să o pasioneze. În cele din urmă, invitată mărturisește că acest drum a fost găsit.

Ana Geoană: „Mi-am dorit foarte mult să studiez în America”

Ana Geoană a ajuns în Statele Unite ale Americii, în primă fază, pentru a studia. A ales să studieze aici deoarece nu știa ce-și dorește să facă cu adevărat. „Multe facultăți din America te încurajează să explorezi cât mai multe subiecte până când te decizi ce-ți dorești să studiezi și să aprofundezi pe viitor”, spune Ana Geoană.

Ana Geoană: „Chiar dacă locuiesc în SUA, sunt apropiată de familie”

Ana Geoană încheie prin a dezvălui cum gestionează distanța atât de mare de familia ei. „Acest departe este doar fizic.”, declară invitata. Aceasta gestionează distanța mare prin multă comunicare. „Mi-e dor să-mi strâng părinții în brațe, dar, pe de altă parte, familia mea este în America, logodnicul meu este mereu cu mine, deci nu pot spune că mă simt departe. Îmi accept viața cu bune și cu dor.”

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult