Alexandra Bădoi: Despre cum i s-a schimbat viața după 8 ani de televiziune. Vezi cum arată și ce face acum!

Nu i-a fost ușor să se despartă de televiziune, dar a rămas sub lumina reflectoarelor. Alexandra Bădoi are un show online unde mixează muzică.
  • Publicat:
Alexandra Bădoi: Despre cum i s-a schimbat viața după 8 ani de televiziune. Vezi cum arată și ce face acum!
Alexandra Bădoi, foto arhivă

Pe Alexandra o știm încă de când avea 19 ani și prezenta rubrica meteo la Antena 1. A crescut sub ochii publicului pe care acum îl încântă prin muzica sa. Alexandra a renunțat la televiziune, dar nu și la lumea artistică. Ea  cântă, compune muzică, este DJ, are propriul show online și organizează evenimente. Dintre marile ei reușite se numără colaborarea cu celebrul Dj Armin van Buuren.

 

CSÎD: Alexandra, ce mai faci?

Alexandra Bădoi: Compun, cânt, ascult muzică, mixez, îmi creez show-ul online „A Beautiful Cosmos”. Sunt cât se poate de activă în Social Media și administrez firmele mele de producție video, interpretare artistică și publicitate.

Cât de greu i-a fost să se despartă de jobul din televiziune

CSÎD: Cum a fost pentru tine despărțirea de tv?

Alexandra Bădoi: Nu a fost ușor. Îmi plăcea foarte mult să intru în casele oamenilor prin intermediul televiziunii, să aparțin unei echipe, să simt că informațiile mele despre vreme pot ajuta pe cineva. Am fost angajată a Antenei 1 de când abia împlinisem 19 ani și timp de 8 ani am fost prezentă la Observatorul Antenei 1 prezentând rubrica METEO.

Iar un sezon am avut plăcerea de a fi co-prezentatoarea lui Dan Negru la „Next Star”. Din păcate, nu am putut continua să fiu prezentă și la divertisment și la știri, am fost nevoită să aleg. Așa cum am fost apoi nevoită să aleg între pasiunea mea pentru muzică, Start-Up-ul pe care tocmai îl lansasem și televiziune.

Alexandra Badoi Armin Van Buuren foto arhiva
Alexandra Bădoi, Armin Van Buuren, foto arhiva

Cei care m-au urmărit sau foștii colegi probabil că știu că mi-am făcut cu pasiune și devotament meseria, mai mult ca sigur maturizarea mea s-a produs lucrând la Antena1 și sunt recunoscătoare pentru evoluția mea cu ajutorul televiziunii.

Alexandra și-a desfășurat și studiile universitare în timp de lucra în televiziune

CSÎD: Ai început să lucrezi când încă erai un copil, încă la studii. Nu ți-a fost greu să manageriezi și studii și job?

Alexandra Bădoi: La un moment dat îmi pierdusem încrederea în mine și am crezut că nu mai pot face și altceva în afară de Televiziune, deși în paralel mi-am terminat cu bine studiile (am absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice și apoi Masterul de Brand Management și Comunicare Corporativă la S.N.S.P.A).

Alexandra Bădoi, Untold, foto arhiva artistei
Alexandra Bădoi în show-ul cu Armin van Buuren, Untold, foto arhiva artistei

Dar am prins curaj după ce am scris un plan de business care a primit finanțare de la Uniunea Europeană. Am reușit astfel să înființez primul start-up: agenția noastră de creație și producție video. Chiar din primul an am început să avem proiecte de succes pentru branduri mari. Am reușit să obținem profit și am crescut treptat, investind tot mai mult în calitatea producțiilor noastre.

CSÎD: Ai avut mai mult timp pentru pasiuni după ce nu ai mai lucrat în televiziune?

Alexandra Bădoi: După ce am plecat de la TV, am sperat că voi avea mai mult timp pentru muzică. Nu a fost chiar așa. Atunci când ai un Start-Up care a mai primit și finanțare europeană ești nevoit să îți dedici timpul în dezvoltarea afacerii, să creezi idei, propuneri de proiecte, să ții legătura cu clienții și furnizorii, să urmezi planul de business sau să îl adaptezi la schimbările economice, să ai angajați, să plătești taxele fără întârziere și să raportezi detaliat activitatea afacerii.

Și pe lângă asta, să pui umărul alături de echipa ta și să faci tot ce e nevoie pentru ca un proiect să fie dus la bun sfârșit: de la adaptarea bugetului, la casting, găsirea și amenajarea locației de filmare, asigurarea resurselor și coordonare, până la livrarea la timp a materialelor.

Alexandra Badoi, foto arhivă
Alexandra Bădoi, foto arhivă

După ce nu am mai apărut la TV, mi-au scris foarte multe persoane pe pagina mea de Facebook că și-ar dori să mă revadă prezentând vremea și pentru că și mie îmi lipsea prezentatul rubricii METEO, am creat o rubrică meteo online – „1 Minut de METEO cu Alexandra Bădoi”. Feedback-ul a fost foarte bun. Și au tot urmat colaborări de endorsement sau proiecte în care am prezentat show-urile/evenimentele pentru diferite branduri (VA URMA)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân