7 motive pentru care sora ta va fi și cea mai bună prietenă pe care o vei avea în viață

  • Publicat:
7 motive pentru care sora ta va fi și cea mai bună prietenă pe care o vei avea în viață
Sursa foto: pexels

Se spune că nu există prietenie mai sinceră decât cea dintre frați și, în cazul de  față, cea dintre surori. O soră te va iubi mereu necondiționat, te va sprijini, te va și cicăli uneori, însă îți va fi alături întotdeauna! 

Ai o soră? Iată de ce este cea mai bună prietenă a ta!

Dacă și tu ai o soră, atunci ai face bine să îi spui cât ești de norocoasă că o ai în preajmă. Creșteți împreună, vă certați poate, vă maturizați ulterior, însă legătura dintre voi va fi una indestructibilă.

Citește și: 10 reguli esențiale pentru o prietenie sănătoasă și de lungă durată

Iată câteva motive pentru care o soră poate fi cel mai important om din viața ta!

Îți va spune mereu adevărul

Chiar dacă e posibil să ai deja o prietenă foarte bună, ei bine, prietenii de multe ori tind să îți mai spună și ce vrei să auzi, să te consoleze și fiind de acord întru totul cu tine, chiar dacă nu sunt. O soră însă nu va fi niciodată falsă, îți va spune adevărul oricât de dureros ar fi el, în față. Te va mângâia și te va proteja, însă nu te va priva de ce trebuie să știi.

Va avea mereu timp pentru tine, va fi mereu acolo

Prietenii te pot lăsa cu ochii-n soare la un moment dat, căci au și ei propriile vieți, propriile nevoi. Însă o soră nu va face niciodată acest lucru. Te va asculta mereu oricât de obositor ar fi, te va sfătui și îți va fi alături necontenit.

Va ști întotdeauna să te liniștească

Adolescența sau chiar și maturitatea te vor face să simți și să trăiești experiențe grele uneori. O soră va fi mereu lângă tine pentru a te încuraja, pentru a te liniști după o zi grea, pentru a te asculta și a te ajuta să depășești o decepție ori o dezamăgire. Va ști să fie acolo pentru tine întotdeauna!

Nu vor exista limite sau bariere între voi

Cu ea vei putea vorbi orice, de la probleme cotidiene și până la discuții de viață sau miraje ale iubirii. Nu te va judeca niciodată, îți va sprijini necondiționat alegerile și îți va respecta părerile, chiar și atunci când sunt în contradictoriu cu ale sale.

Ușa ei va fi mereu deschisă pentru tine

Chiar dacă veți îmbătrâni și veți avea propriile voastre vieți, diferite una de cealaltă, ușa ei va fi mereu deschisă pentru tine. Și te va aștepta în pragul său cu brațele deschise!

Citește și: De ce rămânem fără prieteni pe măsură ce îmbătrânim?

Îți va vedea mereu adevăratul potențial

Îți va spune cu franchețe ce meriți într-o relație, va ști de ce ești capabilă, care îți e adevărata capacitate, te va încuraja necontenit și te va împinge să devii cea mai bună versiune a ta!

Te va pregăti în viață pentru anumite momente

Indiferent de diferența de vârstă, mereu se vor găsi situații în care te va povățui în viață. Te va pregăti pentru ele, te va sfătui cum va ști mai bine și se va asigura că îți va fi bine. Și că vei fi pregătită.

Să ai o soră este o binecuvântare în viața ta. Ia-o ca atare! Și onoreaz-o cât mai des! 

Surse: Bold sky, Her campus, Elite Daily

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
De ce ne este frică de iubire?
De ce ne este frică de iubire?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân