5 semne că șeful îți apreciază munca, chiar dacă nu îți arată neapărat acest lucru

  • Publicat:
5 semne că șeful îți apreciază munca, chiar dacă nu îți arată neapărat acest lucru
Sursa foto: shutterstock

Să ai o relație bună cu șeful este parte integrantă a succesului profesional. Totuși, cum ne putem da seama dacă suntem sau nu pe placul șefului? Iată câteva ponturi!

Dacă și șeful tău se comportă așa, înseamnă că te consideră un angajat valoros:

Te tratează mai… sever

Se pare atunci când șeful este mai exigent cu un angajat, înseamnă are așteptări de la el, își dorește îl ambiționeze, încât acesta se autodepășească.

Atunci când șeful tău vede potențial în tine, te va trata mai sever, așadar. Dacă ești cu adevărat un pion prețios în echipa sa, asta te va motiva și te va responsabiliza mai mult.

Te testează

Nu te speria dacă te vei trezi testat în diverse moduri. Uneori șeful îți poate oferi mai multe sarcini, decât ai putea face. Acceptă provocarea! Vei vedea că asta îți va conferi un plus de valoare în ochii săi.

Îți apreciază opinia

Dacă șeful tău îți cere des opinia și ți-o valorizează, acesta este un semn bun. Mai mult, dacă atunci când alți angajați nu pot duce la bun sfârșit o sarcină, iar șeful îi direcționează către tine, și acesta este un semn bun. Înseamnă că are încredere în tine. Profită de acest fapt.

Îți cere să îi instruiești pe subalterni

Dacă șeful îți cere mereu să supraveghezi începătorii, s-ar putea să crezi că doar vrea să te împovăreze suplimentar. Greșit, acest lucru poate însemna că este mulțumit de rezultatele tale și că are încredere în tine. Folosește-ți șansa de a-ți perfecționa abilitățile de conducere și de a-ți demonstra experiența.

Discută cu tine și alte chestiuni, dincolo de cele legate de muncă

Un șef cu adevărat interesat de tine va fi întotdeauna curios de toate aspectele vieții tale, nu doar de activitățile cotidiene de la birou.

Astfel, el va fi interesat și de viața ta proprie, de dorințe, de aspirații, planuri de viitor și nu va ezita să îți propună să participați la diverse acțiuni împreună, în afara orelor de program.

Citește și: Relaţia cu un şef agresiv

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân