4 adevăruri simple pe care le învățăm pe drumul vieții

  • Publicat:
4 adevăruri simple pe care le învățăm pe drumul vieții
Sursa foto: envato

Se spune că fiecare persoană se naște cu propriul său destin. Și că are o cruce de purtat. Că vrem, că nu vrem, pe parcursul vieții, descoperim 4 adevăruri despre care vom vorbi azi. Trebuie să le conștientizăm, să le trăim. 

4 adevăruri simple, dar cu însemnatate despre viață

Drumul către destinație nu este niciodată lin

Vom avea tot soiul de ocolișuri, important e să nu ne pierdem. Oricum ar fi viața noastră, vor există mereu obstacole și schimbări neașteptate în călătoria noastră. Și e complet în regulă să fie așa. Ia-le pe toate cum vin, fac parte din traiectoria vieții. Din povestea ta!

Trecutul nu te va putea răni decât dacă îi permiți

Iartă și mergi la departe. Nu rămâne ancorat în trecut. În ce te-a rănit. Fără procesul iertării, rănile nu vor putea fi vindecate, iar călătoria continuată. Nu închide cartea, ci doar întoarce pagina.

Plângi dacă trebuie, descarcă-te, însă ridică-te și mergi mai departe. Dumnezeu te pregătește pentru ce e mai bun pentru tine.

Citește și: Lecții de viață pe care oamenii le învață mult prea târziu

Uneori lucrurile se destramă pentru ca altele mai bune să se consolideze

Când lucrurile tind să se destrame, ia în considerare faptul că Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa. Și nimic nu este întâmplător. Mai ales dacă vine de Sus. EL te determină de fapt să construiești ceva ce te-ar face mai fericită, mai împlinită, ceva ce ți-ar completa viața.

Totul se întâmplă la momentul potrivit

Totul este fix așa cum trebuie să fie, nu uita asta. În viață facem multe lucruri. Unii regretă anumite alegeri, anumite aspecte ale vieții noastre, alții trăiesc cu ele. Le acceptăm în viață noastră. Ni le asumăm. Toate acestea însă, pozitive sau negative, ne-au servit drept lecții prețioase și ne-au determinat să devenim cea mai bună versiune a noastră.

Dacă ar fi să ajustăm tot ce am trăit, nu am mai fi cine suntem azi. Așadar, trăiește! Fă greșeli! Construiește amintiri și asumă-ți riscuri! Și nu REGRETA!

Citește și: 5 lecții prețioase pe care le vei învăța de mai multe ori în viață

Surse: Medium, INC, Simple Truths

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân