3 tipuri de prietene pe care este bine să le ai alături după vârsta de 30 de ani

  • Publicat:
3 tipuri de prietene pe care este bine să le ai alături după vârsta de 30 de ani
Sursa foto: shutterstock

Fiecare etapă a vieții noastre vine totodată și cu schimbări, iar acest lucru se resimte și în relațiile cu cei din jur. Unii prieteni rămân în viețile noastre, alții se îndepărtează și lasă loc unor noi legături. Astăzi vom vorbi despre cele trei tipuri de prietene pe care ar fi bine să le ai în viața ta la maturitate. Dacă deja le ai, ești o norocoasă! 

3 tipuri de prietene pe care este minunat să le ai după 30 de ani

În  adolescență, legi prietenii cu ușurință. Și le și menții. După vârstă de 20 de ani însă, prioritățile se schimbă, la fel și dinamica relațiilor de prietenie. Și nu numai că este perfect normal să fie așa, dar este și necesar pentru o dezvoltare armonioasă.

Iată pe cine ar trebui să ai și tu alături la maturitate pentru a te considera binecuvântată!

Citește și: Prietenie toxică: cum să știi dacă e timpul să închei o astfel de prietenie?

Prietena cea mai bună, cea pe care te poți baza oricând

Va exista un moment în viața ta când cariera, viața de familie și prioritățile îți vor acapara întreaga atenție. Astfel că nu vei mai avea timp de cafele cu prietenele sau de nopți pierdute nicidecum.

Și poate suna ușor egoist, însă tocmai în acel moment vei vrea să știi că ai pe cineva alături, pe cineva pe care să te poți baza oricând, care va fi acolo pentru tine necondiționat. O prietenă care îți răspunde oricând la telefon sau îți deschide ușa la nevoie este o adevărată comoară! Dacă și tu o ai deja, prețuiește-o! Dumnezeu te iubește!

Citește și: 10 reguli esențiale pentru o prietenie sănătoasă și de lungă durată

Prietena cu care poți vorbi orice, cea cu care ai o legătură emoțională profundă

Dacă în liceu aveai o sumedenie de prietene cu care împărtășeai orice, după 30 de ani vei vrea lângă tine o singură prietenă de suflet, o prietenă în fața căreia să îți deschizi sufletul, să nu ai temeri de judecată, o prietenă care să te asculte, să te înțeleagă și să te susțină în tot ce faci.

Citește și: 7 motive pentru care sora ta va fi și cea mai bună prietenă pe care o vei avea în viață

Prietena care are mereu acel vibe bun

Cu cât te dezvolți, cu atât și reușitele tale vor fi mai numeroase. Astfel că, la vârstă de 30 de ani, vei avea nevoie să te înconjori de oameni pozitivi, de oameni blânzi și frumoși, de cei care te vor motiva și te vor determina să crești! De cei care te vor inspira și care te vor încuraja temeinic!

Dacă și tu ai o astfel de prietenă în viață ta, păstreaz-o! Arată-i apreciere și susțineți-vă reciproc!

Surse: The Zoe Report, Grown & Flown, The atlantic

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân