16 situatii-surpriza din care trebuie sa iesi zambind

1 Petrecerea ta aniversara e in toi, soneria a luat foc, esti fericita ca a inceput sa vina lumea. Bing, bang si... Surprise! Musafirul nepoftit iti zambeste dulce...
  • Publicat:
16 situatii-surpriza din care trebuie sa iesi zambind
16 situatii-surpriza din care trebuie sa iesi zambind

1 Petrecerea ta aniversara e in toi, soneria a luat foc, esti fericita ca a inceput sa vina lumea. Bing, bang si… Surprise! Musafirul nepoftit iti zambeste dulce…

2 Distractia e in toi si politia la usa. Trateaza-i cu o „prajitura” si poate uita de amenda.

3 Te-au sunat la prima ora sa-ti ureze de toate, insa intre timp le-a venit o idee: sa-ti faca o vizita-surpriza… mama, tata si bunica.

4 Esti in intarziere si fortezi culoarea galbena a semaforului. Mai sus de intersectie – seriful la datorie. Rugamintile tale nu-l impresioneaza, scoate chitantierul si te amendeaza.

5 Un coleg cu care erai „ca fratii” s-a gandit ca acum e momentul sa-ti faca o declaratie surpriza… de dragoste.

6 Ai reusit sa pleci mai devreme de la job si te indrepti zambitoare spre parcare. Un sofer neatent s-a gandit sa-ti faca o bucurie: a reusit sa-ti loveasca masina si s-o stearga repede de la locul faptei.

7 O cutie cu funda te asteapta s-o deschizi. Cadoul viu isi infige gherutele in rochia trendy… Nu te intrista, e pisica pe care o s-o vezi mult timp de acum incolo in fiecare dimineata.

8 Esti toata un zambet, cand suna telefonul. Administratorul s-a gandit sa-ti faca si el o surpriza si te anunta ca tocmai ai fost inundata si ca ar trebui sa ajungi de urgenta acasa inainte sa iti sparga usa…

9 Muzica, dans si voie buna, mai putin pentru doamna P., vecina infuriata care nu poate dormi si se infiinteaza la usa.

10 Ai pus ochii pe un tip super si l-ai invitat la petrecere cu gandul ca poate iese ceva. Insa Fat Frumos nu vine singur, ci la brat cu o diva blonda.

11 Vesela si plina de energie, te indrepti spre baie. Linistea diminetii este curmata de tipatul tau care da desteptarea in tot blocul. Nimic mai mult decat o eruptie de bubite pe tot corpul… Se mai intampla.

12 Anunt important la serviciu: s-a modificat pe alocuri organigrama. Colega „simpatica” iti este sefa incepand de azi.

13 Te trezesti inainte sa sune ceasul, o durere teribila de masea este un mod ideal sa-ti incepi ziua.

14 Te-ai gandit la o tinuta speciala pentru marea petrecere. O intamplare nefericita o scoate pe croitoreasa din schema. Se pare ca trebuie sa te gandesti repede la o alta vestimentatie.

15 Te-ai gandit sa-ti impresionezi prietenii. Sa-i servesti cu o prajitura facuta chiar de manuta ta. Ai urmat reteta bunicii, doar ca s-a taiat crema.

16 Te opresti la supermarket pentru ultimele cumparaturi. Caruciorul e plin ochi, insa cand ajungi la casa si trebuie sa platesti, ia de unde nu-i portofelul. Sa fie oare intr-un sertar la birou!?

Urmărește CSID.ro pe Google News
23 de minute pentru a scapa de stres
23 de minute pentru a scapa de stres
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân