Hugh Jackman: „Vă rog să nu fiţi neglijenţi ca mine. Mergeţi la control şi folosiţi cremă cu protecţie solară!”

Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit, joi, pe platforma Instagram că doctorii au identificat celule canceroase într-un semn pe care îl avea pe nas, însă este vorba de un cancer al pielii care rareori devine malign, informează Reuters, citată de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Hugh Jackman:

Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit  pe platforma Instagram că doctorii au identificat celule canceroase într-un semn pe care îl avea pe nas, însă este vorba de un cancer al pielii care rareori devine malign, informează Reuters, citată de Mediafax.

Actorul australian, în vârstă de 45 de ani, a publicat pe Instagram o fotografie a sa cu nasul bandajat, afirmând că a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular, după ce a fost la un control medical, sfătuit de soţia lui, actriţa şi producătoarea de film Deborra-Lee Furness.

„Vă rog să nu fiţi neglijenţi ca mine. Mergeţi la control şi folosiţi cremă cu protecţie solară!!!”, a scris Hugh Jackman pe contul său de Instagram.

Carcinomul bazocelular este cea mai frecventă formă de cancer de piele şi afectează peste 90% din pacienţii americani. Acest tip de cancer rareori devine malign, dar, dacă tumoarea respectivă este înlăturată, poate leza ţesutul din jur şi lăsa semne, conform site-ului medical WebMD.com.

De altfel, Hugh Jackman a şi fost supus deja unei proceduri de înlăturare a acestui semn de pe nas.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”