(P) Pasul de la o garderobă reuşită la una impecabilă

O garderoba perfecta inseamna haine frumoase, in tendintele modei, materiale placute la atingere, culori sau imprimeuri speciale, toate in functie de personalitatea noastra si de momentele in care le purtam.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Pasul de la o garderobă reuşită la una impecabilă

O garderoba perfecta inseamna haine frumoase, in tendintele modei, materiale placute la atingere, culori sau imprimeuri speciale, toate in functie de personalitatea noastra si de momentele in care le purtam. Dar ce ne-am face daca ele nu ar fi calcate impecabil?

Pentru a va mentine garderoba in forma ideala, Philips va propune statia de calcat PerfectCare Pure, cea mai compactă şi uşoară staţie de călcat din lume.

Cu Philips PerfectCare Pure uiti de setari si de timpul petrecut pentru citit etichete sau sortat haine în funcţie de material. Tehnologia OptimalTemp a noii staţii de călcat oferă combinaţia perfectă de temperatură şi abur, indiferent că vrei să netezeşti cutele de pe mătase, caşmir, lână sau poliester.

Datorită procesorului de control inteligent şi avansat şi a compartimentului centrifugal pentru abur, calci articolele unele după altele, în orice ordine îţi doreşti, fără a ajusta temperatura. Tehnologia OptimalTemp te asigură că nu îţi vei arde hainele atunci când te grăbeşti înainte de o întâlnire sau un eveniment important.

Talpa staţiei de călcat nu va fi niciodată prea fierbinte sau prea rece întrucât procesorul de control inteligent o păstrează la o temperatură constantă, perfectă pentru orice tip de material. Mai mult, staţia de călcat are oprire automată de siguranţă astfel încât să nu îţi faci griji dacă o uiţi nesupravegheată.

Testată şi aprobată de experţi independenţi în domeniul textilelor, noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure este creată special pentru confort şi eficienţă în utilizarea de zi cu zi. Nu trebuie să realimentezi des rezervorul cu apă pentru a călca multitudinea de haine proaspăt spălate. Rezervorul are 1,5 litri, ceea ce îţi permite să calci fără întrerupere aproximativ 2 ore şi jumătate. 

Noul Philips PerfectCare Pure are talpă T-ionicGLIDE, noua inovaţie de la Philips care permite o alunecare usoara, pe orice tip de material şi este cu 30% mai rezistentă la zgârieturi decât talpa SteamGlide, astfel încât călcatul este mult mai eficient şi mai rapid.

În plus, debitul de abur continuu ajută la îndepărtarea eficientă şi rapidă a cutelor inestetice, indiferent de cât de delicat sau dur este materialul.

Cu siguranţă nu vor fi niciodată la modă hainele cu pete lăsate de calcar, iar noua staţie Philips PerfectCare Pure îţi garantează că piesele vestimentare în care te simţi atât de bine nu vor fi niciodată pătate din cauza staţiei de călcat.

Totul datorită sistemului inteligent anti-calcar cu care Philips PerfectCare Pure este dotată. Cartuşul anticalcar al staţiei de călcat filtrează particulele de calcar provenite din apa de la robinet. Astfel, Philips PerfectCare Pure generează abur pur atunci când calci.  Staţia de călcat are un senzor care te anunţă când trebuie înlocuit cartuşul.

 

Incearcă şi tu noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure, fără nicio ajustare de temperatură, fără risc de ardere sau uzare. Daca nu esti multumita, ai garantia returnarii banilor timp de 60 de zile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”