Fetişuri de vedetă: actorul australian Hugh Jackman face sex în costumul personajului Wolverine

Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit într-un interviu recent că obişnuieşte să facă sex cu soţia sa îmbrăcat în Wolverine, personajul pe care îl interpretează în filmele din franciza "X-Men", informează thesun.co.uk, citată de Mediafax.
  • Publicat:
Fetişuri de vedetă: actorul australian Hugh Jackman face sex în costumul personajului Wolverine

Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit într-un interviu recent că obişnuieşte să facă sex cu soţia sa îmbrăcat în Wolverine, personajul pe care îl interpretează în filmele din franciza „X-Men”, informează thesun.co.uk, citată de Mediafax.

În acel interviu, dezvăluind câteva secrete intime, starul australian a spus că întreţine pasiunea din viaţa sexuală a cuplului făcând dragoste cu soţia sa, Deborra-Lee Furness, îmbrăcat în costumul personajului Wolverine, păstrând inclusiv celebrele lame metalice ale acestuia.

Actorul spune că este destul de periculos să poarte acele lame prin casă şi că, din acest motiv, nu coboară niciodată la parter cu acel costum. Totodată, actorul a spus că această fantezie sexuală a cuplului este destul de costisitoare, din cauza numărului foarte mare de seturi de lenjerie de pat care au fost distruse în timpul partidelor de sex.

În schimb, Deborra-Lee Furness spune că acel costum are totuşi şi câteva avantaje în afara dormitorului, inclusiv în bucătărie, unde lamele metalice sunt „ideale pentru prepararea salatelor”.

Întrebat de reporteri despre influenţa pe care soţia sa o are asupra carierei sale, Hugh Jackman a spus: „Nu aş fi nici pe sfert bărbatul care sunt astăzi dacă ea nu ar fi existat”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân