Hugh Jackman, cel mai sexy actor

Australianul Hugh Jackman a ocupat prima pozitie in topul celor mai sexy actori din filmele si serialele SF, realizat pe baza unui sondaj comandat de postul de televiziune Syfy.
Hugh Jackman, cel mai sexy actor
Hugh Jackman, cel mai sexy actor

Australianul Hugh Jackman a ocupat prima pozitie in topul celor mai sexy actori din filmele si serialele SF, realizat pe baza unui sondaj comandat de postul de televiziune Syfy, informeaza contactmusic.com.

Hugh Jackman, devenit celebru in lumea intreaga cu rolul super-eroului Wolverine, a primit 20,3% din voturi.

David Tennant, protagonistul serialului „Doctor Who”, s-a clasat pe locul 2, iar podiumul a fost completat de un alt actor britanic, John Barrowman, starul din serialul „Torchwood”.

Citeste si:
Cu cine ar pacatui romancele? Hugh Jackman, pe primul loc in preferinte


Tags:
Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Elena Nistor
Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație