Actorul australian Hugh Jackman a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Actorul australian Hugh Jackman a primit, joi, o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, cu doar câteva zile înainte de lansarea în Statele Unite a filmului "Les Misérables", noua versiune cinematografică a musicalului omonim, în care artistul interpretează personajul Jean Valjean, informează AFP.
  • Publicat:
Actorul australian Hugh Jackman a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Actorul australian Hugh Jackman a primit, joi, o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, cu doar câteva zile înainte de lansarea în Statele Unite a filmului „Les Misérables”, noua versiune cinematografică a musicalului omonim, în care artistul interpretează personajul Jean Valjean, informează AFP.

În timpul ceremoniei de dezvelire oficială a stelei de pe Hollywood Boulevard, Hugh Jackman a ţinut un discurs, în care a vorbit despre copilăria lui săracă petrecută la Sydney şi le-a mulţumit fanilor care au asistat la eveniment.

Steaua dedicată starului australian este cea de-a 2.487-a de pe Walk of Fame.

Tot joi, Hugh Jackman a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria „cel mai bun actor într-un film – comedie/ musical”, pentru rolul din „Les Misérables”. Gala premiilor Globul de Aur 2013 va avea loc pe 13 ianuarie, la Los Angeles.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din „The Boy From Oz”, are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum „Cod de acces: Swordfish”, franciza „X-Men” şi „Van Helsing”, sau romantice – „Australia” (2008). Actorul a mai putut fi văzut în „Prestigiul”, „Fântâna” şi în „Bomba zilei/ Scoop”, de Woody Allen, unde a jucat alături de Scarlett Johansson.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Citeşte şi: Hugh Jackman, cel mai sexy actor

Hugh Jackman, idolatrizat de barbati!

Lui Hugh Jackman i-a „cazut” penisul la montaj!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc