Cele mai infidele zodii. Topul zodiilor care nu se pot abține să-și înșele partenerul

  • Publicat:
Cele mai infidele zodii. Topul zodiilor care nu se pot abține să-și înșele partenerul
Zodii infidele/ Foto: Shutterstock

Crudul adevăr al oricărei relații este că, la un moment dat, unul dintre parteneri l-ar putea înșela pe celălalt, iar acest lucru este valabil atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților.

Fiecare are definiția lui în ceea ce privește infidelitatea: poate porni de la flirt și poate ajunge până la adulter. Oamenii înșală din diverse motive: nefericirea în relația actuală, lipsa de siguranță, răzbunare sau, pur și simplu, pentru că și-au pierdut interesul pentru actualul partener.

Astrologii au întocmit un top al zodiilor cele mai infidele. Iată astfel cine sunt nativii din zodiac care calcă cel mai des strâmb:

Balanța – nativul care înșală cel mai des

Balanțele iubesc să flirteze, de aceea mulți evită să înceapă o relație cu acești native. Și poate au dreptate să ezite. Balanțele continuă să flirteze cu cei din jur, chiar și atunci când sunt în relații serioase. Chiar dacă, cel mai des, sunt flirturi inocente, uneori sunt șanse să se ajungă la mult de atât.

Gemenii – printre zodiile cele mai infidele

Gemenii sunt foarte dornici de atenție într-o relație, iar atunci când nu o primesc îndeajuns pentru nevoile lor, o vor căuta în altă parte.

Gemenii iau greu o decizie, astfel că le place să aibă mai multe opțiuni. Gemenii au șanse mari să-și înșele partenerii, chiar cu mai mult de o persoană.

Capricornii – își doresc totul

Capricornii caută ceva foarte specific în relație – să obțină cât mai mult posibil din ea. Asta înseamnă că vor fericire, sprijin, stabilitate și poate chiar status.

Pentru că acestea sunt destul de greu de găsit într-un singur partener, când le va găsi, Capricornul nu va risca în niciun fel să le piardă.

Taur

Taurii sunt pe locul al 4 lea în topul celor mai infidele zodii. Chiar dacă ajunge uneori să înșele, Taurul este totuși o zodie destul de leneșă, iar o relație extraconjugală necesită un efort în plus pentru care Taurii pot fi prea comozi, astfel că, deseori, Taurii rămân fideli.

Rac

Chiar dacă Racii sunt cunoscuți pentru stabilitate și iubirea lor pentru familie, rareori pot ajunge să-și înșele partenerul.

Leu

Leii nu sunt doar dramatici, însă au nevoie să fie în centrul atenție întotdeauna. Dacă nu primesc tratamentul regesc pe care consideră că îl merită, ar fi în stare de orice să se asigure că îi vei acorda din nou atenția necesară.

Sursa: Your Tango

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân