Cele mai neplăcute trăsături de caracter, în funcție de zodie

Nu este de mirare că, pe lângă trăsăturile de caracter excelente pe care le prezintă fiecare zodie, există și trăsături mai puțin pozitive care ar putea îngreuna anumite experiențe din viață.
  • Publicat:
Cele mai neplăcute trăsături de caracter, în funcție de zodie
Cea mai dezavantajoasă trăsătură de caracter a zodiilor, conform astrologilor sursa: shutterstock

Oricât de mult am dori să credem că suntem perfecți, nu putem scăpa de faptul că toți suntem enervanți uneori. Indiferent dacă ești ușor de enervat sau exagerat de sensibil, toți prezentăm măcar o trăsătură de caracter de care probabil ne-am putea lipsi.

Ei bine, astrologii îți vor spune că obiceiul sau trăsătura ta cea mai enervantă de caracter au foarte mult de-a face cu momentul în care te-ai născut. Află și tu care este cea mai dezavantajoasă trăsătură de caracter, conform zodiei tale.

Zodii de foc

Îndrăznețe și carismatice, semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător) sunt liderii zodiacului. Le place să fie în centrul atenției, dar au tendința de a se aprinde mult prea repede.

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Primul semn al zodiacului, Berbecul adoră să fie la conducere. Sunt îndrăzneți și carismatici, iar oamenii sunt bucuroși să fie în preajma lor. Dezavantajul celor din această zodie este că le este adesea greu să-i lase pe alții să preia controlul. Acest lucru poate duce la epuizare.

Zodia Leu (21 iulie – 20 august)

Un alt semn carismatic, Leul, iubește să fie în centrul atenției. Și în cea mai mare parte, acest lucru este grozav. Leul în lumina reflectoarelor oferă întotdeauna o atmosferă aparte. În plus, Leul ar trebui să fie atent, totuși, să nu acapareze toată atenția. Dacă sunt lăsați de izbeliște și nesupravegheați, Leii tind să răpească din când în când din atenția altora.

Zodia Săgetător (21 noiembrie – 20 decembrie)

Persoanele născute sub semnul zodiacal Săgetător sunt mereu în mișcare. Veșnic curioși și iubitori de aventură, Săgetătorii învață constant și se adaptează grozav la situații noi. Dezavantajul acestei zodii însă este că își petrec uneori întreaga viață purtați de val. Merită să petreci ceva timp pentru a descoperi motivele pentru care Săgetătorii se retrag din anumite situații.

Zodii de aer

Foarte sociabile și agile din punct de vedere intelectual, semnele de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) sunt oameni grozavi de a-i avea în preajmă. Uneori, natura lor cameleonică poate fi totuși o trăsătură de caracter mai puțin favorabilă.

Zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Fluturele social al zodiacului este iubit de mulți oameni. Gemenii sunt grozavi în adaptarea la diferite medii sociale și sunt întotdeauna în centrul atenției la petreceri. Oamenii adoră când Gemenii se află în preajma lor, dar au o tendință de a fi fugitivi și uneori au probleme în a rămâne loiali tuturor celor din uriașul lor cerc de prietenie.

Zodia Balanță (21 septembrie – 20 octombrie)

La fel ca verii lor Gemeni, Balanțele sunt, de asemenea, foarte sociabile. Sunt grozave în a se adapta în diferite situații și deseori se găsesc în rolul de menținere a păcii. Totuși, asta nu înseamnă că nu-și doresc recunoașterea. De fapt, Balanța se poate supăra destul de repede atunci când simte că nu este recunoscută pentru eforturile pe care le depune.

Zodia Vărsător (21 ianuarie – 20 februarie)

Dintre toate semnele zodiacale, Vărsătorii sunt cei care stârnesc interesul repede și pleacă la fel de repede. Dă-i o șansă, iar Vărsătorul va schimba lumea cu modul lor original de a gândi. Din păcate, a vedea lumea diferit poate aduce în viața Vărsătorilor distanțare în unele situații. Vărsătorii ar trebui să aibă grijă să nu se izoleze de ceilalți.

Zodii de apă

Cele mai emoționante dintre zodiile stelare, semnele de apă (Rac, Scorpion și Pești) trebuie să aibă grijă să nu lase lucrurile mici să le doboare.

Zodia Rac (21 iunie – 20 iulie)

Racii sunt adesea mânați de pasiune, dar acest lucru îi poate predispune către tendința de a-i ataca pe cei apropriați în momentele dificile. În loc să te retragi și să te ascunzi de toată lumea atunci când lucrurile devin grele, încearcă să iei legătura cu cei dragi. S-ar putea să fii surprins cât de adaptabili sunt ceilalți.

Zodia Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

Scorpionii sunt în mod natural foarte curioși, iar acest lucru îi face să ajungă cu ușurință la ceea ce își doresc. Slăbiciunea lor este să uite că ceilalți nu sunt la fel. Nu toate semnele sunt capabile de a se confrunta cu amintirile dureroase. Cel mai bine este ca Scorpionul să învețe să renunțe la unele lucruri.

Zodia Pești (21 februarie – 20 martie)

Peștii sunt creativi și pasionali, un semn zodiacal care pur și simplu iubește dragostea. Oamenii născuți sub acest semn sunt adesea grijulii și emotivi. Radarul emoțional al unui Pește este atât de bine reglat încât aceștia pot reacționa într-un mod suprasensibil la cea mai mică schimbare în dinamica relației.

Zodii de pământ

Și, în sfârșit, semnele pământului (Taur, Fecioară și Capricorn). Aceste semne sunt de încredere și extrem de practice, dar au tendința de a mușca mai mult decât pot mesteca.

Zodia Taur (21 aprilie – 20 mai)

Taurii tind să fie încăpățânați. Deși acest lucru este grozav în anumite situații, în relațiile de cuplu prezintă un dezavantaj. În contextual unei relații, încăpățânarea Taurului se poate traduce printr-o lipsă de dorință, chiar dacă aceasta nu mai reală.

Zodia Fecioară (21 august – 20 septembrie)

Cu o dispoziție naturale de a ajuta oamenii din jur și o atenție la detalii desăvârșită, Fecioarele sunt mereu gata să aibă grijă de nevoile altora. Din nefericire, acest lucru poate însemna că, deseori, își vor lăsa la o parte propriile nevoi. Fecioarele ar trebui, fără îndoială, să fie mai atente la propriile nevoi.

Zodia Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Dintre toate zodiile, Capricornul este cel mai pregătit să-și asume poverile celorlalți. Neclintită și neînduplecată, lumea se sprijină pe umerii Capricornilor. Capricornii nu ar trebui să le fie teamă să elimine din aceste poveri din când în când. S-ar putea ca acesta să descopere că alții sunt capabili să-și poarte propriile greutăți.

Surse: msn.com, womenshealthmag.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân