3 bărbați din zodiac care stau după fusta mamei

  • Publicat:
3 bărbați din zodiac care stau după fusta mamei
Sursa foto: shutterstock

Îl cunoști, pare bărbatul perfect până descoperi că între voi stă o altă persoană: mama lui! Iată care sunt cei 3 bărbați dependenți de mamele lor, conform astrologilor.

Băieții mamei din zodiac

Bărbatul Rac

Bărbatul născut sub semnul Racului își iubește nespus familia, îndeosebi mama. Consideră că doar la mama să își poate găsi liniștea, înțelegerea de care are atâta nevoie, dar și dragostea infinită și total necondiționată.

Racul este atent și generos, tandru și iubitor înr-o relație de cuplu. Astfel că multe partenere vor tinde să treacă cu vederea faptul că e atât de atașat de mamă. O relație cu el va însemă o continuă comparație cu mama sa. Dacă îl vei alege, va trebui să te obișnuiești cu asta!

Citește și: Doi bărbați din zodiac care te vor face să te simți o femeie adevărată

Bărbatul Leu

Bărbatul născut în Leu savurează laudele excesive și neîncetate. Nici nu e de mirare că își iubește profund mama, doar o mamă te-ar putea copleși cu atâtea complimente și laude aduse. Îi va fi, așadar, imposibil să se detașeze de mama sa, însă nici pe tine nu te va neglija, dacă vei fi aleasa lui.

Leul este extrem de generos, de atent, de implicat. Relația cu el va fi o reușite DOAR dacă o vei accepta și pe mama sa. În caz contrar, nu va sta pe gânduri atunci când va fi vorba să renunțe la relația cu tine.

Citește și: 3 zodii de bărbați care iubesc, dar nu știu să își arate sentimentele: cu ei, relația va fi mereu sub semnul întrebării

Bărbatul Fecioară

Bărbatul guvernat de semnul Fecioarei este atât de atașat de mama sa, încât cu greu îl vei cuceri ca femeie. Mama lui va fi mereu pe primul loc, va fi cea mai bună, cea mai iubitoare sau mai blândă.

Dacă îl vei vrea în viața ta, ia în considerare și faptul că mama lui va fi cea mai importantă persoană din viața sa. Asta nu înseamnă, desigur, că tu nu vei ocupa un loc prioritar în viața sa, însă mama va fi cap de listă întotdeauna.

Altfel, dacă nu ai o problema cu asta, ține cont că bărbatul Fecioară poate fi extrem de devotat, de iubitor și de atent la tine și la nevoile tale.

Citește și: Cei mai malefici bărbați ai zodiacului: de ei trebuie să te ferești, îți pot face viața un real coșmar!

Tu cât ești de acord cu asta? Ai fost sau poți fi una din partenerele acestor semne mămoase? Și dacă da, cum a fost?

Sursă: Pink Villa

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
6 dintre cele mai neîndemânatice zodii
6 dintre cele mai neîndemânatice zodii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân