Cei mai malefici bărbați ai zodiacului: de ei trebuie să te ferești, îți pot face viața un real coșmar!

  • Publicat:
Cei mai malefici bărbați ai zodiacului: de ei trebuie să te ferești, îți pot face viața un real coșmar!
Sursa foto: shutterstock

Cu toții avem și aspecte plăcute, dar și mai puțin plăcute și vrem să afișăm doar putere în față celorlalți. Există câțiva nativi, însă, care chiar nu țin cont de părerea celorlalți și nici de latura pe care vor să o afișeze în față lumii. Iată care sunt bărbații răi ai zodiacului! 

Cei mai răi bărbați din zodiac: cu ei, viața poate fi o înșiruire de probleme

Scorpion

Nativii născuți sub semnul Scorpionului pot fi extrem de manipulatori, dacă nu cei mai manipulatori din întreg horoscopul. Adoră să facă rău, însă mai mult de atât, le place să îi și convingă pe cei din jur că este complet în regulă ceea ce fac. Ei chiar vor ca răutățile să le fie apreciate.

Pentru ei, acest lucru nu doar că înseamnă distracție, dar și nevoia permanentă de a deține controlul. Nu sunt parteneri pe care să te poți baza!

Leu

Nativii născuți în Leu sunt extrem de mândri și de plini de sine. Au o personalitate fascinantă, de aceea și reușesc să fie iubiți sau urâți deopotrivă, în același timp. Pentru că sunt atât de greu de mulțumit, aceștia oferă sentimente contradictorii și nici nu le pasă că îi pot răni pe cei din jur.

Vor încerca mereu să impresioneze, mai ales în public și adoră să fie în centrul atenției. În intimitate, însă, lucrurile se schimbă și pot deveni brutal de reci și nepăsători.

Fecioara

Nativii născuți în semnul Fecioarei par bine intenționați la prima vedere, destul de onești și înțelegători prin natura lor. Însă tocmai onestitatea acestora și personalitatea critică îi pot face atât de greu de digerat de cei din jur.

Chiar și cele mai încrezătoare femei pot face cu greu față criticilor atât de dure ale nativilor Fecioara. Iar asta, îi face să fie percepuți drept oameni extrem de răi și de cruzi.

Berbec

Nativii din Berbec pot fi incredibil de impulsivi. Și cu toate că gândesc că nu e o idee tocmai bună să reacționeze întotdeauna la impuls, aceștia se distrează copios atunci când o fac. Nu se gândesc prea mult la repercusiuni sau la consecințele faptelor lor. Nici măcar atunci când vine vorba de familie sau apropiați.

Adoră să fie malefici pentru că acest lucru le da fiorul de care au nevoie, ei fiind și firi dornice de adrenalină, de acțiune.

Taur

Nativii născuți în semnul Taurului sunt firi aventuriere, iar acest lucru e în strânsă legătură cu natura lor de a trăi. Știu că pot scăpa basma curată de cele mai multe ori făcând ceva ce nu ar trebui, pentru că oamenii nu îi vor opri.

Ori de câte ori se plictisesc, mintea lor tinde să o ia razna, astfel că sfârșesc făcând lucruri de care nu sunt întotdeauna prea mândri. Însă, nici nu le pasă foarte tare de acest aspect.

Sursa: timesofindia.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân