Top 5 zodii nepăsătoare, indiferente: pot fi reci ca gheața!

  • Publicat:
Top 5 zodii nepăsătoare, indiferente: pot fi reci ca gheața!
Sursa foto: shutterstock

Unele persoane pot părea incredibil de calde atunci când le întâlnești pentru prima dată, însă odată ce ajungi să le cunoști mai bine, îți vei da seama că sunt indiferente și reci ca gheața. Dar care sunt zodiile considerate a fi cele mai nepăsătoare? Aflăm în topul de mai jos!

Cele mai nepăsătoare zodii: sunt foarte reci și nu pun preț pe sentimentele celor din jur

De cele mai multe ori, a fi rece poate fi doar un mecanism de apărare. Nu vrem mereu că oamenii să se apropie prea mult de noi, așa că preferăm să ridicăm un zid pentru a-i ține la distanță. Iată care sunt cele mai reci semne zodiacale din astrologie și de ce se comportă așa:

Rac

Probabil te întrebi cum un nativ născut sub semnul Racului poate fi rece și distant când el este cunoscut pentru firea sa sensibilă, de fapt. Ei bine, tocmai emoțiile îi fac pe Raci să devină indiferenți. Dacă i-ai rănit, trădat sau deranjat sub o formă sau alta, ei se vor închide într-o carapace a lor și nici că vei mai auzi de ei! Pot fi extrem de orgolioși, țin supărarea timp îndelungat și nu ratează nicio ocazie în a te răsplăti cu tăcere atunci când îi dezamăgești.

Capricorn

Nativii născuți în Capricorn pot mușamaliza cu ușurință ceea ce trăiesc pe interior, astfel că se vor asigura că transmit siguranță de sine și încredere chiar și-n momentele în care „se prăbușesc”. Aceștia consideră că emoțiile și sentimentele înseamnă slăbiciune, așa că vor evita cu tot dinadinsul să le arate oricui și oricum. Preferă să fie percepuți că fiind raționali și stăpâni pe sine în orice situație.

Vărsător

Nativii născuți sub semnul Vărsătorului rareori își pun viața pe tapet, evitând să  își împărtășească problemele personale oricui. Mai mult, nici ei la rândul lor nu acceptă să fie împovărați cu problemele altora. Iar din acest motiv, pot părea rigizi, reci și indiferenți.

Fecioara

Nativii născuți sub semnul Fecioarei pot avea momente în care se cred cei mai inteligenți dintr-o încăpere. Și de cele mai multe ori ar putea fi așa, însă modul în care aceștia își expun punctele de vedere, opiniile nu este întotdeauna cel mai prietenos, ba dimpotrivă. Ei devin seci, direcți și lipsiți de empatie.

Gemeni

Nativii născuți sub semnul Gemenilor sunt firi duale, astfel că acum rad și vorbesc deschis, acum se închid în ei părând extrem de distanți și neprietenoși. Însă nu o fac cu rea intenție aproape niciodată, pur și simplu se gândesc la mai multe lucruri deodată. Mai mult, aceștia pot fi aerieni și neglijenți cu ei înșiși, darămite cu cei din jurul lor. Nu o lua prea personal, așadar!
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân