Horoscop chinezesc luna octombrie 2022

Luna octombrie a acestui an este destinată, din punctul de vedere al zodiacului chinezesc, ca fiind Luna Câinelui de Metal.
  • Publicat:
Horoscop chinezesc luna octombrie 2022
Horoscop chinezesc luna octombrie 2022 sursa foto: Shutterstock

În cuprinsul acestui articol găsiți predicții pentru Luna Câinelui de Metal, pentru cele 12 zodii din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș,  Câine și Porc.

Conform calendarului chinezesc, Luna Câinelui de Metal a anului Tigrului de Apă 2022 începe la 26 septembrie 2022 și durează până la 24 octombrie 2022.

Horoscop 26 septembrie 2022- 24 octombrie 2022 Luna Câinelui de Metal

În ceea ce privește horoscopul lunii octombrie 2022, este bine de reținut că dintre cele 12 zodii chinezești, Tigrul și Câinele sunt extrem de compatibile. Aceste două semne chinezești întruchipează idealismul, plăcerea pentru contact și autoafirmarea. Reflectă imaginea a două spirite unite și conectate, care nu își vor trăda niciodată conștiința.

Horoscopul lunii octombrie pentru cele 12 zodii chinezești

Zodiac chinezesc: Șobolan

În luna octombrie, zodia Șobolanului are potențialul de a găsi un echilibru satisfăcător în munca sa. Șobolanul trebuie, mai presus de toate,  să rămână rațional și să-și limiteze investițiile în domeniile pe care deja le stăpânește. În dragoste, disputele în familie pot perturba viața de zi cu zi.

Zodiac chinezesc: Bou

Zodia Boului trebuie să evite orice decizie pripită și să fie foarte atent la cheltuieli, chiar dacă are rezerve care îi oferă o doză de siguranță în cazul unei erori. Trebuie să ne asigurăm că este cât mai explicit posibil în exercitarea profesiei sale, altfel riscă să fie acuzat pe nedrept de abatere. În viața personală, familia rămâne pilonul echilibrului său.

Zodiac chinezesc: Tigru

Zodia Tigrului reușește, în luna octombrie, să evite dispersarea și să-și concentreze energia rămasă pe obiective realiste. Trebuie să evite să facă promisiuni pe care nu le poate respecta. Această lună este o perioadă ideală pentru orice Tigru care dorește să învețe să-și controleze impulsurile, pentru a avansa în cariera sa profesională. În dragoste, este o perioadă de înțelegere a propriei persoane.

Zodiac chinezesc: Iepure

În această lună, Iepurele iese dintr-o perioadă incomodă și zbuciumată, după o lună de septembrie sub ocrotirea Cocoșului. Cu toate că energiile Câinelui îi sunt mai favorabile, acesta nu ar trebui să lase garda jos. Are de recuperat venituri. În dragoste, uneori trebuie să se lase abordat. Nu degeaba ascunde talente desăvârșite în dormitor.

Zodiac chinezesc: Dragon

Dragonul experimentează, în această lună, momente de singurătate emoțională. La serviciu, lucrurile s-ar putea să nu meargă conform așteptărilor lui. Apar riscuri din cauza noilor săi colegi care îi pot pune poziția în joc. Unele proiecte de investiții pot fi anulate sau amânate, ceea ce până la urmă nu va fi chiar atât de rău. Dragonul îndrăgostit trebuie să  păstreze speranța și să se abțină să-l prindă între gheare pe primul care trece prin fața ochilor săi umflați de oboseală și plictiseală.

Zodiac chinezesc: Șarpe

Luna octombrie reprezinta o lună plină de satisfacție pentru zodia Șarpelui. Acest semn zodiacal chinezesc poate, dacă își dorește cu adevărat, să investească sau chiar să lanseze un nou proiect, datorită sprijinului valoros al partenerilor și colaboratorilor săi fideli care îl vor sprijini în timp util. Șarpele trebuie să mai lucreze la impulsurile sale de gelozie.

Zodiac chinezesc: Cal

Semnul Calului poate fi tentat în luna octombrie de aventură. Această perioadă este ideală pentru a încerca experiențe noi sau chiar pentru a-și încerca norocul într-o nouă activitate profesională care îl atrage. În ceea ce privește familia, există șansa de apariție a unor posibile dispute și neînțelegeri, iar fuga nu îl va ajuta sub nicio formă.

Zodiac chinezesc: Capră

În luna octombrie, Capra trebuie să se protejeze de oamenii ostili și negativi. Aceștia vor încerca, prin toate mijloacele, să-l facă să întârzie în proiectele sale și să se îndoiască de abilitățile sale. Doar perseverența îi poate permite Caprei să-și realizeze aspirațiile și să atingă confortul material la care aspiră cu atâta ardoare. Capra nu are habar de efectele benefice pe care i le poate oferi discreția. De aceea, a venit timpul ca acesta să învețe cum să tacă în anumite situații.

Zodiac chinezesc: Maimuță

Maimuța se poate confrunta cu situații neplăcute în această lună. Mintea sa rapidă și calculată îi va permite totuși să transforme orice atac verbal cu care se confruntă în avantajul său. Nu este un moment bun pentru ca acest semn zodiacal să facă investiții riscante. În ceea ce privește viața de familie, Maimuța trebuie să fie capabilă să dezamorseze orice posibil conflict pentru a menține armonia căminului său.

Zodiac chinezesc: Cocoș

Cocoșul se bucură de o lună pozitivă. Norocul îi zâmbește în afaceri. La serviciu, acesta trebuie să caute în locul potrivit pentru a a găsi direcția potrivită. Poate găsi ajutor în cazul în care dorește. În ceea ce privește finanțele, Cocoșul își poate permite niște cheltuieli neprevăzute. În dragoste, intrigile îl pot face să-și piardă încrederea pe care o acordase persoanelor iubite.

Zodiac chinezesc: Câine

Câinele petrece o lună mai puțin agitată de această dată. Are potențialul de a-și face treaba cu atenție și în final, de a fi plătit pe măsură. Călătoriile în grup îi vor oferi noi idei despre viitorul său proiect. El capătă putere și stimă. Dacă își caută sufletului pereche, nu ar trebui să fie surprins că această lună ar putea fi în favoarea lui. Apar noi întâlniri la ocazi festive care se vor dovedi profitabile, chiar și pentru cei în căutarea unei relații serioase.

Zodiac chinezesc: Porc

În octombrie 2022, Porcul poate trece printr-o lună dificilă. În primul rând, trebuie să se ferească de oamenii fără scrupule care nu vor ezita să profite de inocența lui.  El trebuie să rămână treaz și să nu ia decizii importante și care îi pot influența viața.  La nivel social, ar trebui să se încreadă doar în prietenii din cercul apropiat.  În dragoste, acest semn zodiacal chinezesc poate fi nevoit să mai aștepte puțin. Acest lucru nu ar trebui să dureze mult, cu condiția să se abțină de la a face promisiuni irealizabile pentru a masca dificultățile.

Surse: karmaweather.com, astrology.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân