Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022 | Zodiile și sănătatea

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022. Află ce prezic astrele.
02.10.2022

În această săptămână trebuie să petrecem mai mult timp ajutându-ne să devenim niște oameni mai bni. Ne dăm șansa să înflorim și să evoluăm, astfel încât să devenim oamenii care ne-am dorit întotdeauna să fim. Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022

BERBEC

O linie subțire între dragoste și ură se află întotdeauna între tine și ceilalți și asta pentru că tu concurezi mereu cu toată lumea. Este important să te concentrezi pe punctele tale forte și să îmbrățișezi succesele celorlalți. Fiecare are propriile talente unice. Odihnește-te și lasă stresul deoparte pentru că nu îți face deloc bine, mai ales că o să ai o săptămână plină.

TAUR

Cu toții ne gândim la trecut uneori. Cu toate acestea, există o diferență între a locui în situații care au avut loc cu ani în urmă și a nu da drumul față de a-ți lăsa uneori mintea să rătăcească în trecut. Chiar dacă s-ar putea să vrei să rămâi blocat într-o amintire care îți stârnește interesul, nu este bine să rămâi acolo constant. Fii mai atent la dieta ta.

GEMENI

Încearcă să îi tratezi pe cei din jur așa cum te tratează și ei pe tine și evită dramele. Nu îți fac bine, mai ales că în ultimul timp te-ai tot lovit de diverse probleme de sănătate. Încearcă să ajungi la medic, nu mai amâna această vizită. Este necesar.

RAC

Îți petreci timpul mai mult singur și te închizi în tine în această săptămână. Nu înseamnă că ești antisocial, dar să te îmbraci pentru a sta cu cei mai buni prieteni în weekend pare prea mult de lucru pentru tine. Încearcă totuși să inviți un prieten pe la tine, ai nevoie de o mică pauză dar și de niște discuții lungi cu oameni apropiați. Acest lucru îți va face bine.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022

LEU

Nu ai o stare tocmai bună și te cerți cu cei din jur. Evită să mai crezi tot ce auzi și rezolvă-ți toate problemele cu cei din jur. Această stare nu îți face bine, mai ales că în ultimul timp te-ai tot confruntat cu probleme de sănătate. Fă-ți analizele și urmează un regim alimentar. Chiar dacă a venit sezonul mai rece, nu ar trebui să faci excese.

FECIOARĂ

Te simți puțin dezamăgit de cei din jur și acest lucru îți strică buna dispoziție în această săptămână. Încearcă să îți petreci timpul singur. Fă plimbări, relaxează-te, însă nu te închide în tine. Lasă tot stresul deoparte și reorganizează-ți activitățile. Fă ceva pentru tine și ai grijă și de sănătatea ta.

BALANȚĂ

Devii mai conștient de lucrurile care se întâmplă în jurul tău și încerci să te motivezi să îți faci munca din ce în ce mai bine. Însă acest lucru te consumă și uiți să te mai odihnești. Ia-ți niște momente libere și bucură-te de acest timp împreună cu familia.

SCORPION

Da, oamenii te-au dezamăgit în trecut și te-au făcut să te gândești de două ori înainte să faci un alt pas. Nu lăsa fricile să te împiedice să-ți adâncești legătura cu echipa ta. Cu cât îi cunoști pe cei din jur mai mulr, cu atât îți va fi mai ușor să te deschizi. Te gândești să îți reogranizezi casa și să faci plimbări lungi pentru a te relaxa.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022

SĂGETĂTOR

Ascultarea vocii tale interioare pentru cunoaștere și iluminare poate da tonul spre învățarea de lucruri noi care odată erau considerate interzise. Acest lucru poate aduce un nou set de abilități care nici măcar nu a fost luat în considerare anterior și te poate duce pe o cale de auto-descoperire plină de satisfacții. Evită alimentele cumpărate și fă-ți un coș de cumpărături bogat cu vitamine.

CAPRICORN

Ești întotdeauna responsabil în fiecare aspect al vieții, motiv pentru care ar trebui să te relaxezi în această săptămână. În loc să iei totul în serios, distrează-te puțin.Amintește-ți că este în regulă să faci și greșeli din când în când. Evident că nu vrei să faci greșeli în mod intenționat, dar dacă se întâmplă, acordă-ți o pauză și relaxează-te.

VĂRSĂTOR

Emoțiile te copleșesc în această săptămână și pare că norocul nu este tocmai de partea ta. Fii mai atent la cei din jur și acordă-le ajutorul ori de câte ori au nevoie. Du-te la medic dacă te simți rău, mai bine previi decât să tratezi ulterior.

PEȘTI

Sunt momente în care totul funcționează conform planului și altele în care te simți pierdut în valuri. Te-ai luptat de atât de mult timp pentru a menține totul pe calea cea bună, iar presiunea pe care a pus-o asupra ta te-a cam secat de energie. Relaxează-te, plimbă-te și odihnește-te. Mai lasă puțin responsabilitățile deoparte și ai grijă de tine, pentru că nu ai vrea să ți se întâmple ceva.

Urmărește CSID.ro pe Google News