4 zodii lipsite de empatie: nu fac niciun efort pentru a-i înțelege pe cei din jur

  • Publicat:
4 zodii lipsite de empatie: nu fac niciun efort pentru a-i înțelege pe cei din jur
Sursa foto: shuttterstock

Există persoane care se emoționează foarte repede la orice trăire a celor din jur, dar există și persoane total lipsite de empatie. Iată care sunt cele 4 semne astrale care se vor centra întotdeauna pe propriile nevoi și care nu vor ezita să te dezamăgească din nou și din nou. 

Zodiile complet lipsite de compasiune: atitudinea lor poate fi cu adevărat înfiorătoare uneori

Experții în astrologie sunt de părere că semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența această trăsătură de caracter. Vrei să vezi dacă și tu te numeri printre semnele complet lipsite de empatie, grijă, compasiune? Iată topul celor 4 zodii pentru care nevoile celorlalți sunt total neînsemnate.

Capricorn

Persoanelor născute în semnul Capricornului nu le pasă decât de ceea ce simt ei, astfel că trăirile celorlalți nu contează prea mult pentru ei. Despre aceștia se spune că nu vor înțelege niciodată problemele celor din jur și nici că vor face vreodată vreun efort de susținere.

Taur

Nativii născuți în zodia Taurului se iubesc atât de mult pe ei înșiși, astfel că nu se vor sacrifica niciodată pentru ceilalți. Se pun întotdeauna pe primul lor și nu empatizează cu nevoile sau contextele mai puțin favorabile ale celor din jur, aici implicând chiar și familia sau prietenii de cele mai multe ori.

Berbec

Nativii din semnul Berbecului nu par deloc afectați nici ei atunci când cei din jurul lor au neplăceri sau trec prin probleme. Sunt atât de concetrați pe ei înșiși, pe nevoile și dorințele lor, astfel că nu se preocupă aproape niciodată să le ofere altora ajutorul.

Săgetător

Nativii născuți în Săgetător știu foarte bine să se detașeze de situații și oameni aflați la nevoie. Și nu și-ar compromite niciodată propria fericire sau liniște pentru a sprijini sau ajuta pe cineva. Sub nicio formă. Aceștia din urmă sunt predispuși să trădeze fix când ți-e lumea mai dragă și nici nu regretă că o fac.

Sursă: PinkVilla

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Horoscop dragoste 10-16 octombrie 2022
Horoscop dragoste 10-16 octombrie 2022
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân