Horoscop dragoste 10-16 octombrie 2022

Horoscop dragoste 10-16 octombrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în dragoste în săptămâna aceasta. Horoscop dragoste 10-16 octombrie 2022.

Berbec

Dacă relația de cuplu actuală nu-ți oferă satisfacția pe care ți-o dorești, lucrurile au șansa să escaladeze săptămână aceasta oferindu-ți ocazia să-ți faci vocea auzită. Însă nu te grăbi în a trage concluziile, ci mai degrabă, analizează cu atenție realitatea, evitând exagerările. Abordează o metodă diplomată de a discuta lucrurile, pregătește-te să iei în considerare și nevoile celuilalt și lucrează la a construi armonie în loc să transformi relația într-un câmp de luptă. Dacă nu ești încă într-o relație, îți găsești curajul de a aborda o persoană care îți captează atenția într-un mod deosebit.

Taur

Poți fi atât de prins săptămâna aceasta cu diverse chestiuni organizatorice sociale sau profesionale încât iubirea trece pe un loc secundar. În același timp, poți realiza că ai nevoie de mai multă spontaneitate, aventură și explorare în relația de cuplu ceea ce te va determina să iei în considerare un posibil plan de călătorie. Dacă nu ești încă într-o relație, mediul profesional poate să devină acum cadrul perfect în care să atragi atenția asupra ta. Te poți simți atras de o persoană cu care lucrezi însă vei avea nevoie de curaj pentru a o putea aborda corespunzător.

Gemeni

Relațiile reprezintă un factor cheie al acestei săptămâni, ești în lumina reflectoarelor și toată lumea aspiră să petreacă timpul în compania ta însă este nevoie să înveți să fii cât mai selectiv. Luna Plină din Berbec din 9 octombrie te ajută să conștientizezi că ceea ce oferi într-o relație romantică nu este pe măsură a ceea ce primești, iar acum realizezi că meriți mult mai mult. Cu 3 planete, Mercur, Soare și Venus în sectorul iubirii, al bucuriei și al creativității, poți profita de carisma personală pentru a atrage interesul și admirația oricui. Dacă ești deja într-o relație nu ezita să petreci cât mai mult timp de calitate în compania celuilalt.

Rac

Singurul lucru care contează acum pentru tine este investiția într-o relație solidă și concretă, nu ai timp de altceva. Odată cu Pluto ieșit din retrogradare din 8 octombrie în sectorul parteneriatelor, reușești să înțelegi mai bine profunzimea unor mecanisme psihologice care țin de sectorul relațional. Însă o relație foarte importantă pentru tine continuă să nu meargă în direcția în care tu speri, este important să-ți setezi niște așteptări rezonabile și să fii cât mai precaut cu resursele pe care continui să le investești în această relație.

Horoscop dragoste 10-16 octombrie 2022

Leu

O săptămână plină cu multe conversații, schimburi de idei și chiar posibile drumuri scurte în care talentul și modul tău carismatic de a pune problema pot cuceri pe toată lumea. Poți atrage pe cineva printr-un mesaj sau printr-o simplă postare în care împărtășești din propria ta experiență de viață într-un stil motivațional. Însă, într-o relație deja existentă, persistă riscul unor tensiuni între dorință de creștere și expansiune, de mai multă spontaneitate a unuia dintre parteneri și conservatorismul sau lipsa de motivație a celuilalt este mai reticent în fata schimbării.

Fecioară

După o perioadă de câteva luni de reanaliză și introspecție a ceea ce-ți aduce împlinire din perspectiva relațională, ai șansa să pui în practică noile descoperiri. Prin prisma Lunii Pline din 9 octombrie, vei conștientiza că ai nevoie să devii mai asertiv în privință angajamentului în relație solicitând ca și celălalt să răspundă pe măsură. Chiar poți iniția un plan de reorganizare a unor resurse care să permită o îmbunătățire a calității și confortului relației. Însă, inițiativa actuală de a face progrese în relația de cuplu poate să nu fie susținută așa cum ți-ai dori de celălalt, a cărei atitudine pare un pic evazivă.

Balanță

Ai toate șansele săptămâna aceasta să ieși în evidență și să întorci toate privirile spre tine, chiar dacă Luna Plină din 9 octombrie de pe axa parteneriatelor te îndeamnă să te asiguri că și partenerului tău îi este acordată atenția cuvenită. Dacă cineva tinde să-ți încalce granițele, le vei apară cu mai multă fermitate dar nu și cu mai puțină diplomație. Într-o relație romantică, din punct de vedere erotic sau al angajamentului față de acea relație, mai sunt încă chestiuni care au nevoie să fie rediscutate, însă abordarea ta echilibrată va fi de mare ajutor.

Scorpion

Calitatea și semnificația unor relații din viața ta este supusă unui proces de analiză și introspecție, cauți să înțelegi mai profund anumite mecanisme proprii și să vezi care sunt oamenii sinceri din viață ta. Însă este nevoie să rămâi realist în abordare și să nu lași emoțiile să te influențeze prea mult. Dorințele tale sunt puternice și pasionale, simți nevoia să te conectezi, să socializezi și să inițiezi un dialog cu mai multă ușurință. Te poți simți atras de cineva mai ales din punct vedere erotic însă atitudinea evazivă a acestei persoane îți ia un pic din elan întrucât nu știi exact cum să te poziționezi.

Săgetător

Dacă ești singur, toată socializarea de care te bucuri săptămâna aceasta are șansele să-ți amplifice vizibilitatea. Prin intermediul unui cerc de prieteni sau în urma unei interacțiuni în spațiul online, o persoană poate să-ți capteze atenția, însă modul în care vei aborda problema este esențial, întrucât este important să nu exagerezi. Într-o relație de cuplu deja existentă, unul dintre voi este mai asertiv, mai activ și mai dornic de interacțiune însă dorințele lui se pot lovi de o lipsă de interes din partea celuilalt, ceea ce poate antrena o anumită frustrare. Comunicarea într-un mod diplomatic și cu discernământ ajută la clarificarea lucrurilor.

Horoscop dragoste 10-16 octombrie 2022

Capricorn

Chestiunile romantice nu se află chiar pe agenda ta săptămâna aceasta în care ești foarte ocupat cu o situație profesională. Pot exista însă anumite tensiuni în familie datorate acestor responsabilități profesionale care par să-ți ocupe cea mai mare parte din timp. Dacă ești singur, popularitatea de care te bucuri în această perioadă poate să atragă privirile spre tine. Marți și miercuri sunt zile în care poți petrece un timp de calitate în compania persoanei iubite sau vă puteți bucura împreună de un concert, un teatru, o cină romantică sau puteți încerca ceva mai noncoformist.

Vărsător

O săptămână în care puteți merge într-un concediu sau o escapadă alături de partenerul de cuplu. Puteți vizita un oraș nou, vă puteți bucura de o nouă cultura și noi tradiții, iar această experiență vă aproprie mai mult. Vineri și sâmbătă puteți petrece mai mult timp în compania persoanei iubite sau puteți participa împreună la un eveniment social, monden. Dacă și împărtășiți aceleași hobby-uri, este minunat! Pentru cei singuri, cineva le poate trezi interesul însă rămân destul de privați nefiind siguri de cum să abordeze situația.

Pești

O relație de iubire devine foarte importantă pentru tine în acest moment. Dacă ești singur și în căutarea unui partener descoperi că atracția ta față de cineva devine din ce în ce mai intensă, însă pentru a avea abordarea potrivită, ai nevoie mai întâi să-ți găsești curajul și încrederea în tine pentru a acționa. Pentru nativii aflați într-o relație de cuplu, lucrurile pot deveni mai intense, ei se pot decide să se mute împreună pentru a consolida relația. O perioadă intensă și pasională atât fizic cât și emoțional.

Urmărește CSID.ro pe Google News