4 nativi născuți cu două fețe: sunt maeștri în manipulare și capabili de orice!

  • Publicat:
4 nativi născuți cu două fețe: sunt maeștri în manipulare și capabili de orice!
Sursa foto: shutterstock

Există semne și semne zodiacale, unele din cale afară de sincere și de autentice, iar altele capabile de orice ca să își atingă scopurile: pe scurt, cu două fețe! Află care sunt nativii care îi dezamăgesc cel mai des pe cei din jur, care sunt capabili să mintă sau să trădeze chiar și persoanele dragi lor!

4 zodii cu două fețe: pot fi adevărate maestre în manipulare

Persoanele cu două fețe pot părea extrem de amabile la prima vedere, însă odată ce ajungi să le cunoști, poți sfârși dezamăgită. Nu sunt obișnuite să piardă și pentru a avea succes, sunt capabile de orice, inclusiv să mintă ori să îi trădeze pe cei din jur. Atenție mare, așadar, la astfel de persoane!

Gemeni

Nativii născuți în semnul Gemenilor sunt extrem de schimbători și își folosesc abilitățile de comunicare în moduri toxice de cele mai multe ori. Răspândesc zvonuri și bârfe complet gratuite despre cunoscuți, și odată confruntați, le neagă vehement. Dar toate acestea, doar din disperarea de a câștiga simpatia și încrederea celorlalți.

Scorpion

Nativii născuți în Scorpion sunt considerați a fi lipsiți de scrupule și în stare de orice pentru a obține ceea ce își doresc. Sunt gata să atace în orice moment și stăpânesc foarte bine arta manipulării sau a victimizării. Mai mult, acestora nu le prea pasă despre ce spune sau crede lumea atunci când au un scop precis de atins.

Săgetător

Nativii născuți în semnul Sagetatorului evită la maximum situațiile tensionate pentru că adoră liniștea și pacea. Ceea ce îi determina să facă deseori, poate, complimente în care nu cred sau să aducă laude acolo unde nu simt. Doar pentru a-i face pe ceilalți să se simtă bine. De asemenea, adoră să iasă în față cu realizări care nu sunt de fiecare dată reale.

Vărsător

Nativii născuți în semnul Vărsătorului sunt manipulatori înnăscuți, se folosesc de mințile și de sentimentele celorlalți fără regrete! Dacă asta îi va ajută să își atingă obiectivele, nativii Scorpion o vor face fără a sta prea mult pe gânduri. De asemenea, pot deveni extrem de agresivi dacă cineva îi demască.

Sursa: pinkvilla.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân