Horoscop sănătate octombrie 2022: Cum stau zodiile cu sănătatea luna aceasta

Află ce-ți rezervă astrele în luna octombrie 2022. Horoscop sănătate octombrie 2022.
  • Publicat:

Află ce-ți rezervă astrele în luna octombrie 2022. Horoscop sănătate octombrie 2022.

BERBEC

Până pe 10 octombrie ai șansă să te îngrijești mai bine de propria sănătate, să faci un control de rutină, să fii mai atent la propria dietă și la calitatea alimentelor consumate. De asemenea, e bine să fii atent la mesajele propriului corp deoarece poți intui ce ai cu adevărat nevoie pentru a fi bine. Nu orice sfat pe care-l primești vis-a vis de propria sănătate iți este și util, este important să verifici cu atenție. De asemenea, agitația și verva acestei luni pot să-ți suprasolicite sistemul nervos, este important să eviți impulsivitatea, graba iar pentru șoferi atenție la condus.

TAUR

Cu 3 planete aflate în sectorul sănătății și cu Luna Plină din Berbec din 9 octombrie care activează axa sănătății fizice și psihice, este important să te îngrijești mai bine luna aceasta. De fapt, ți se cere să găsești echilibrul potrivit intre timpul alocat sarcinilor și responsabilităților zilnice cu timpul alocat relaxării, odihnei și chestiunilor de natură emoțională, sufletească. Cu cât vei dezvolta un echilibru în rutina zilnică, ore fixe de masă, un set de exerciții zilnice, plimbări în aer liber, cu atât organismul se vă simți mai bine. Chiar dacă micul benefic, Venus, și Soarele iți întăresc rezistența în fața bolilor, este important să-ți acorzi suficiente momente de odihnă și relaxare.

GEMENI

Este important să-ți dozezi eforturile atât fizice cât și cele intelectuale cu discernământ chiar dacă pasiunea cu care te angrenezi în anumite activități te dinamizează considerabil. Oferă-ți timp pentru odihnă și recuperare după orice fel de efort care te-a suprasolicitat, întrucât din punct de vedere psihic există o sensibilitate care poate fi deranjată destul de ușor. Din 23 octombrie, te poți ocupa mai serios de propria-ți sănătate, devenind mai organizat și mai practic cu propria-ți rutina. Orice proces de detoxifiere și purificare a organismului este favorizat. Din 30 octombrie, Marte își începe mersul aparent retrograd în propriul tău semn ceea ce înseamnă că trebuie să încetinești ritmul.

Horoscop sănătate octombrie 2022

RAC

Este o luna cu multa agitație, momente de impulsivitate și confruntare iar nervii tăi sunt întinși, de abia după 23 octombrie vei găsi mai multe momente de relaxare și distracție. Cu cât vei reuși să acționezi echilibrat și cu mai multă cumpătare cu atât iți vei asigura o stare de sănătate optimă. De fapt menținerea echilibrului psihic și emoțional va reprezenta cheia acestei luni iar daca ai ca și hobby un anumit sport nu ezita să profiți de el deoarece te va elibera de multă energie negativă. Pe 30 octombrie Marte își începe mersul aparent retrograd în Gemeni ceea ce te vă face să încetinești ritmul și să conștientizezi că pentru a merge înainte ai nevoie să vindeci anumite răni sau sensibilități mai vechi.

LEU

O lună în care o atitudine mentală puternic pozitivă și echilibrată va fi mai prețioasă decât orice medicament minune. Pe 8 octombrie Pluto își reia mersul direct în Capricorn în casa sănătății deci după o perioadă de reanaliză, ai ocazia să privești în profunzime lucrurile și să-ți setezi anumite priorități, una dintre ele fiind grija la propria sănătate. Dacă ai putea să nu te suprasoliciți mental făcând mai multe lucruri în același timp ar fi minunat. În același timp este important să eviți critica de sine cât și a altora, conștient fiind că fiecare face tot ce poate cu resursele pe care le are la dispoziție. O mai bună organizare a rutinei zilnice, a dietei proprii, a obiceiurilor alimentare te va ajuta să crești calitatea vieții. Mișcarea și exercițiile zilnice sunt de mare folos întrucât ajută la îmbunătățirea circulației sanguine.

FECIOARĂ

În ciuda tendinței de a profita în anumite momente de unele alimente bogate în calorii, vei reuși totuși să-ți îngrijești silueta cu succes. Saturn își reia mersul direct în Vărsător în sectorul sănătății tale, deci iți poți trage sufletul, perioada supraîncărcată cu sarcini și responsabilități care au părut copleșitoare în unele momente se va mai relaxa. Aspectul tensionat între Saturn și Uranus continuă să te preseze limitând oarecum libertatea de a-ți stabili o anumită disciplină în privința sănătății așa cum ți-ai dori-o însă ai căpătat mai multă experiență în a lucra cu el. Poate câteva exerciții fizice în aer liber, chiar și exerciții de respirație, consumul de apă alcalină iți vor fi de ajutor. În egală măsură îți poți acorda și câteva ședințe de masaj, corpul tău iți va fi pe deplin recunoscător.

Horoscop sănătate octombrie 2022

BALANȚĂ

În primele zile ale lunii te poți simți fără vitalitate și cu o ușoară stare de epuizare poate mai mult psihică decât fizică, deci este important să-ți acorzi cât mai multe momente de odihnă și relaxare. Anumite discuții în mediul profesional pot scoate lucruri sensibile la suprafață, se pot amplifica anumite vulnerabilități deci evită dacă se poate oamenii ale căror intenții sau energie nu te susțin. De asemenea, chiar daca te simți în forma, nu te suprasolicita încercând să mulțumești pe țoață lumea cu prețul propriei sănătăți. Un supliment alimentar pentru îmbunătățirea imunității ar fi binevenit.

SCORPION

Luna plină din Berbec din 9 octombrie din sectorul muncii, sănătății, dietei, igienei și rutinei zilnice te invită să prioritizezi acest sector al vieții tale. De asemenea ți se cere să găsești un echilibru între partea practică a vieții tale și cea emoțională, spirituală. Este important să fii atent la semnalele propriului corp luna aceasta întrucât iți va spune ceea ce ai nevoie pentru a menține o stare de bine. Vitalitatea poate să nu fie la cote maxime iar un pic de odihnă nu ți-ar strica cu siguranță. Însă Eclipsa parțială de Soare din propriul tău semn din 25 octombrie va schimba cărțile în favoarea ta.

SĂGETĂTOR

În prima parte a lunii ești plin de energie și vitalitate. Sunt favorizate hobby-urile de natură sportivă, chiar și sporturi cu un grad mai mare de risc, competițiile dar și activități creative, artistice precum dansul. Totuși, sistemul nervos poate să fie mai solicitat pe parcursul lunii, de aceea este indicat să nu te suprasoliciți ci mai degrabă să prioritizezi sarcinile avute și să-ți acorzi suficiente momente de odihnă. Din 23 octombrie orice terapie sau metodă de vindecare emoțională poate să-ți fie de mare ajutor.

Horoscop sănătate octombrie 2022

CAPRICORN

Chiar dacă te simți plin de energie și dispus să faci cât mai multe lucruri cât mai repede posibil, este indicat să eviți impulsivitatea și graba deorece te poți lovi din neatenție. Poți alterna între momente de hiperactivitate și momente de detensionare totală, este important să încerci să te păstrezi constant. Suprasolicitarea mentală îți poate genera momente de neatenție, ai grijă mai ales dacă ești la volan. Dacă decizi să mergi la medic, asigură-te că explici cu claritate simptomele pentru a evita riscul unui tratament ineficient.

VĂRSĂTOR

După o perioadă extenuantă care ți-a întins nervii la maxim și care a reușit să-ți scadă un pic vitalitatea și energia, lucrurile par să se mai detensioneze un pic însă nu total. Orice moment de descărcare nervoasă îl poți resimți că un consumator mare de energie de aceea acordă-ți cât mai multe momente de odihnă și eventual în locuri mai liniștite, cu aer curat. Muntele te ajută să-ți refaci energiile dar și practicarea unui sport sau a unor exerciții de respirație poate să fie de mare folos. De asemenea, o excursie într-un loc încărcat cu energii pozitive, poate chiar un pelerinaj într-un loc sfân iți pot schimba cu totul perspectiva.

PEȘTI

Surplusul de energie nervoasă cuplat cu o scădere a vitalității se pot resimți pe parcursul întregii luni de aceea ți se recomandă să nu te suprasoliciți și să-ți acorzi momente suficiente de odihnă. De asemenea dacă ești persoana la care apelează țoață lumea în caz de nevoie, este important să te asiguri că nu lași grijile și problemele celorlalți să te copleșească. Poți fi un pic mai sensibil la energiile celor de lângă tine, fii selectiv cu persoanele sau informațiile care circulă în jurul tău. Curele de detoxifiere și de curățare a organismului pot să fie mai mult decât binevenite aducând o echilibrare atât fizica cât și psihică.

Urmărește CSID.ro pe Google News