3 zodii de bărbați care iubesc, dar nu știu să își arate sentimentele: cu ei, relația va fi mereu sub semnul întrebării

  • Publicat:
3 zodii de bărbați care iubesc, dar nu știu să își arate sentimentele: cu ei, relația va fi mereu sub semnul întrebării
Sursa foto: shutterstock

Unii bărbați reușesc să exprime foarte ușor ceea ce simt, ce trăiesc. Fără perdea, real, asumat. Alții, în schimb, nu știu să își gestioneze emoțiile, astfel că nici nu reușesc să transmită ceea ce simt cu adevărat. Iată care sunt cele trei semne zodiacale care se pot dovedi complet incapabile în a-și arată iubirea! 

Topul celor 3 semne zodiacale „analfabete” din punct de vedere romantic: cu greu își exprimă sentimentele!

Fecioară

Unul din nativii ce au dificultăți în exprimarea sentimentelor este Fecioara. Nu prea știu ei să comunice eficient sau deschis despre ceea ce simt, însă gesturile lor îi pot trăda atunci când iubesc, spun specialiștii în astrologie.

De pildă, bărbatul născut în semnul Fecioarei ți-ar putea ghida drumul în viață, te-ar putea sprijini în carieră, ți-ar putea recomanda un stil de viață sănătos, iar pe toate acestea, le va face doar că îi ești dragă și că are sentimente pentru tine.

Vărsător

Bărbatul născut în semnul Vărsătorului este cunoscut pentru rigiditatea sa în sentimente. Poate fi chiar ignorant, insensibil, de-a dreptul detașat emoțional de cele mai multe ori. Și chiar și atunci, el tinde să aibă sentimente profunde în sinea lui. De ce acest lucru? Ei bine, căci Vărsătorul, fire pragmantica, preferă să își reprime emoțiile, simțirile, și să se comporte ca și cum acestea nu ar exista. E mai sigur așa pentru el. Asta nu înseamnă că nu iubește, atenție!

Scorpion

Deși comunicarea este punctul sau forte, bărbatul născut în semnul Scorpionului nu se prea pricepe să își arate sentimentele. Emoțiile sunt un subiect tabu pentru acesta, astfel că în viață, dar cu atât mai mult în relațiile de cuplu, el va pune accent pe logică și pe raționament, în detrimentul emoțiilor. Se poate întâmpla extrem de rar ca un Scorpion să facă declarații de dragoste sau gesturi deosebite pentru persoana iubita.

De regulă, dacă o face, o face numai atunci când este absolut necesar: într-o cumpăna relațională, la un ultimatum din partea persoanei iubite.

Sursă: Elite Daily

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân