Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022 | Zodiile și sănătatea

Săptămâna vine cu multe responsabilități, dar și cu momente libere. Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022.
  • Publicat:

Săptămâna vine cu multe responsabilități, dar și cu momente libere. Ar trebui să profităm din plin. Trebuie să evităm stresul astfel încât să ne simțim tot mai bine. Ar fi recomandat să ne reorganizăm programul și să încercăm să rezolvăm lucrurile pas cu pas. Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022

BERBEC

Va trebui să te întorci la o activitate fizică sau la o rutină care te va ajuta să îți canalizezi energiile și să-ți ofere liniște sufletească. Rămâi hidratat și echilibrat. Organizează-ți lucrurile pe care le ai de făcut, astfel încât munca să fie mai fluidă. Trebuie să preiei controlul și să bifezi cât mai multe activități.

TAUR

Sănătatea ta va fi stabilă în această săptămână. Trebuie să lucrezi pentru a construi un sistem imunitar mai puternic. Evită să sari peste mese în timpul orelor de lucru. Mai mult, ochii tăi s-ar putea simți sensibili după muncă astfel că va trebui să restructurezi sau să faci unele lucrări, chiar dacă te vei simți puțin dezamăgit.

GEMENI

Trebuie să lucrezi și să îți construiești un sistem imunitar mai puternic. Trebuie să rămâi hidratat și să echilibrezi aportul de apă. Lucrările în curs de desfășurare vor încetini pe măsură ce te vei simți din ce în ce mai obosit și slăbit de puteri. Odihnește-te și ia-o de la capăt.

RAC

Sănătatea ta va fi sensibilă din cauza problemelor legate de genunchi și spate. Ar putea fi o durere sâcâitoare, dar va fi totuși deranjant. Ești tensionat, iar asta nu va face decât să înrăutățească lucrurile. Vei fi epuizat, astfel că trebuie să îți reorganizezi rutina zilnică și să te odihnești mai mult.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022

LEU

Iei în considerare să revii la rutina ta de activitate zilnică. Ar trebui să eviți să mănânci în exces noaptea, deoarece acest lucru poate duce la balonare. Păstrează-ți controlul asupra poftelor tale. Viața socială va fi agitată, deoarece s-ar putea să ai planuri să ieși cu prietenii vechi.

FECIOARĂ

Evită să mai consumi atât de mult zahăr. Evită să sari peste mese din cauza zilelor agitate de la serviciu. În timp ce munca este stabilă și primești mai multe responsabilități, s-ar putea să nu fii mulțumit de unde te îndrepți. Îți vei realinia obiectivele și vei lucra la puterea ta mentală pentru claritate a gândirii.

BALANȚĂ

Încercă să îți iei mai în serios dieta și să ai grijă la alimentele pe care le mănânci. Evită să mai consumi zahăr sau cofeină, altfel îți va fi afectat modul de somn. Vei fi agitat din cauza muncii și a responsabilităților pe care le ai.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022

SCORPION

Trebuie să te axezi mai mult pe lucrurile pe care le ai făcut, dar nu uita să te și odihnești. Stresul nu ajută deloc. Vei aduce multe modificări în planul de dietă pentru a-ți vindeca intestinele sau problemele de tensiune arterială.

SĂGETĂTOR

Sănătatea ta va avea nevoie de mai multă atenție din cauza faptului că ai un stomac sensibil. Vizitează medicul și nu ezita să iei medicamentele pe care ți le recomandă. Găsește un echilibru, altfel vei avea de suferit.

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022

CAPRICORN

În această săptămâna va trebui să fii mult mai atent la gâtul tău și la ochii tăi. Nu îți neglija sănătatea pentru că acest lucru îți poate afecta și munca. Încetinește ritmul mental al minții tale, deoarece alții ar putea să nu te înțeleagă sau să nu țină pasul.

VĂRSĂTOR

Evită să sari peste mesele din timpul nopții deoarece asta duce spre aciditate. Încearcă să te relaxezi înainte să adormi, ascultă cântece sau muzică, astfel încât să dormi mai bine. Sănătatea unui membru al familiei tale va avea un impact emoțional asupra ta și te vei retrage pentru a petrece mai mult timp alături de acesta.

PEȘTI

Trebuie să ai grijă de problemele legate de aciditate și piept. Dacă suferi de hipertensiune arterială, acesta ar putea fi un punct de îngrijorare. Un apropiat va avea probleme de sănătate, astfel că va avea nevoie de mai multă atenție și ajutor. Viața socială va fi lentă, dar vei juca un rol în a-ți ajuta prietenul să rezolve o problemă din viața personală.

Urmărește CSID.ro pe Google News