Doi bărbați din zodiac care te vor face să te simți o femeie adevărată

  • Publicat:
Doi bărbați din zodiac care te vor face să te simți o femeie adevărată
Sursa foto: shutterstock

Deși în ziua de azi sunt puțini bărbați serioși, există totuși și reprezentanți ai sexului opus pentru care femeia este sfânta. Odată intrați într-o relație, ridică femeia pe un piedestal și sunt în stare să facă orice pentru a o face fericită! Iată despre ce zodii este vorba! 

Bărbații pentru care femeia de alături este totul: Berbecul și Leul!

Zodia Berbec

Nativul născut în semnul Berbecului atinge perfecțiunea: este pasional, puternic masculin, dornic să iubească și să satisfacă, energic și spontan.

Un adevărat mascul Alfa, Berbecul te va proteja și îți va sta alături necondiționat. Te va dori și îți va arăta asta. Înzestrat cu un puternic spirit jucăuș, ușor pueril, Berbecul te va uimi prin senzualitatea sa, dar și prin forța sezuala de care va da dovadă în intimitate.

Odată ce s-a îndrăgostit, va fi extrem de grijuliu și mămos cu tine. Deși și el va avea la rândul său nevoie de atenție și de dragoste, tu nu vei fi nicicum neglijată. Niciodată. Poate că nu va fi cel mai romantic bărbat din lume, astfel că nu va trebui să te aștepți la buchete imense de flori sau cadouri dacă nu îi și exemplifici asta, însă te vei simți ca o veritabilă regină alături de el. Doar când te va cuprinde, vei ști că nu mai ai nevoie de nimic!

Citește și: Topul celor 5 zodii pline de eleganță și de clasă: pot răsuci mințile oricărui bărbat!

Zodia Leu

Celălalt bărbat din zodiac care te va face să te simți că o regină este bărbatul născut în Leu. Cu niciun alt bărbat nu te vei simți mai răsfățată decât alături de un Leu. Poate unul dintre cei mai râvniți bărbați, Leul este încrezător, sigur pe el și hotărât.

Cu o atitudine impozantă pe care nu ezită să o afișeze nici măcar în intimitate, bărbatul născut în semnul Leului te va copleși cu atenții: flori, cadouri scumpe, vacanțe.

Mai mult, chiar și-n dormitor va fi un adevărat rege. Nu se va opri până nu te va conduce pe culmile extazului, iar asta nu se va schimba niciodată!

Citește și: 3 zodii de bărbați care iubesc, dar nu știu să își arate sentimentele: cu ei, relația va fi mereu sub semnul întrebării

Sursă: Times of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân