6 dintre cele mai neîndemânatice zodii

Acestea sunt cele 6 zodii neîndemânatice care nu pot petrece nici măcar o zi din viața lor fără să răstoarne lucruri sau să verse accidental cafeaua dimineața.
  • Publicat:
6 dintre cele mai neîndemânatice zodii
6 dintre cele mai neîndemânatice zodii Sursa foto: Shutterstock

Îți lovești șoldul de fiecare masă pe lângă care treci vărsându-ți cafeaua pe cămașă? S-ar putea ca data nașterii tale să fie de vină pentru aceste momente de neîndemânare.

Potrivit astrologilor, unii oameni sunt considerați mai echilibrați, în timp ce alții sunt bine cunoscuți pentru neîndemânarea lor rapid de remarcat. Descoperă cele mai stângace șase semne zodiacale!

Zodia Berbec

Această zodie acționează adesea înainte de a gândi. Berbecii nu sunt de obicei percepuți ca fiind stângaci, dar pentru că sunt cei mai impulsivi în acțiunile lor și tind să acționeze de cele mai multe ori înainte de a gândi, acest lucru poate fi considerat stângaci. Nativii acestei zodii acționează aporape în orice situație rapid, iar acest lucru poate crește considerabil riscul de accidentare.

Zodia Rac

Dacă ești familiarizat cu nativii din zodia Rac, știi că aceștia fac parte dintr-un semn zodiacal de apă, iar acest lucru îi face sensibili. Cu toate acestea, când acționează din emoție și impuls, acest lucru poate duce la stângăcie. Adesea vor visa cu ochii deschiși sau se vor simți nostalgici pentru copilăria lor. Această stângăcie a lor poate apărea și atunci când Racul are o zi ceva mai capricioasă.

Zodia Pești

La fel ca Racii, această zodie de apă trăiește într-o lume fantastică, de poveste. Le este greu să fie 100% atenți la ceea ce-i înconjoară. Cu capul în nori, sunt predispuși să se împiedice de propriile picioare.

Din motivele menționate mai sus, Peștii sunt, de asemenea, considerați cei mai uituci nativi. Nu vor uita neapărat ziua ta de naștere, dar lucrurile mai banale precum o programare la coafor sau o întâlnire cu colegul de liceu le-ar putea scăpa cu ușurință.

Zodia Balanță

În timp ce Balanțele sunt bine cunoscute pentru echilibrul lor în viață, acestea mai dau și greș. Acest semn zodiacal poate fi atât de distras încercând întotdeauna să facă și să spună ceea ce trebuie, încât uită să fie conștient de împrejurimi și tinde să aibă momente de neîndemânare.

De asemenea, Balanțele mai sunt cunoscute pentru imposibilitatea de a lua o decizie. Acest lucru contribuie implicit la stângăcia lor.

Zodia Vărsător

Deși sunt un semn de aer, nu un semn de apă precum Racul și Peștii, Vărsătorul tinde să trăiască în propria lui lume. Cu toate acestea, cel mai umanist și mai inteligent semn al zodiacului  se concentrează pe lucruri mult mai importante, cum ar fi oprirea foametei în lume sau găsirea unui remediu pentru boli.

Nativii din zodia Vărsător ar putea fi acele persoane pe care le vezi mergând pe stradă citind o carte sau oferind o prelegere intensă unui prieten în timp ce conduce. Cu siguranță, Vărsătorii se mândresc cu personalitătea lor independentă și excentrică, dar uneori se întâmplă atât de multe în capul lor încât nu au timp să organizeze lucrurile, iar asta poate duce la stângăcie.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt adesea stângaci pentru că pur și simplu au prea multe la care să se gândească, fie că este vorba de calendarul lor social plin sau de noul hobby pe care tocmai au ales să-l practice. Ei sunt neîndemânatici pentru că sunt puțin împrăștiați, ceea ce îi face să fie dezorganizați în coordonare.

Un alt motiv pentru care nativii din zodia Gemeni sunt considerați neîndemânatici este viteza cu care aceștia se plictisesc.

Pe lângă faptul că sunt stângaci în activitățile lor de zi cu zi, Gemenii sunt cunoscuți a fi destul de stângaci și cu cuvintele lor. În efortul de a spune o poveste bună, s-ar putea ca acești nativi să dezvăluie, din greșeală, marele lor secret. Ca și în cazul Berbecilor, pentru că vor să strălucească, Gemenii nu se gândesc întotdeauna înainte de a vorbi.

Surse: bestlifeonline.com, pinkvilla.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”