Horoscop dragoste săptămâna 2-8 ianuarie 2023. Zodia care va avea parte de ceva nou și diferit

Află ce prezic astrele în dragoste. Horoscop dragoste săptămâna 2-8 ianuarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în dragoste. Horoscop dragoste săptămâna 2-8 ianuarie 2023.

Berbec – Dorința de experimentare este amplificată!

Indiferent dacă ești sau nu într-o relație de cuplu, dorința de a experimenta sau de a iniția strategii noi de interacțiune este amplificată. Îți poți surprinde partenerul cu o invitație undeva sau cu o călătorie pe care și-o dorește demult. Duminica, cu Luna în Leu tranzitând sectorul iubirii și al romantismului, devine ziua perfectă pentru o întâlnire romantică și pasională.

Taur – Abilitatea de a înțelege și alte perspective!

O anumită mentalitate sau unele credințe personale despre ce presupune o relație de iubire devin subiect de discuție sau dezbatere. Flexibilitatea și capacitatea de a înțelege și alte perspective decât cele personale sunt de mare folos. Dacă ești singur, manifești o dorință mai mare de a te pune în evidență într-un mod plăcut și carismatic îndreptându-ți atenția către persoane cu care simți că rezonezi.

Gemeni – Amplificarea gradul de vizibilitate într-un grup!

Chiar dacă în ultima perioadă, stabilitatea și siguranța emoțională au fost foarte importante într-o relație de cuplu, de săptămână aceasta lucrurile încep să se schimbe un pic. Fie ești dornic să-ți amplifici gradul de vizibilitate într-un grup sau o comunitate astfel încât să cunoști noi persoane fie te poți simți atras de o persoană anume a cărei mentalitate, viziune, stil de viață este diferit de al tău. Călătoriile și schimburile de experiență te favorizează relațional.

Horoscop dragoste săptămâna 2-8 ianuarie 2023

Rac – Deschis către alte soluții, planuri, idei!

Cu Mercur retrograd și cu Luna Plină din propriul tău semn, ambele activând axa relațională Eu versus Celălalt, ești îndemnat să evaluezi modul în care interacționezi într-o relație de cuplu, fiind conștient de faptul că celălalt poate vedea lucrurile diferit de tine. Nevoile și dorințele tale emoționale vor fi foarte importante pentru tine, însă cu cât vei fi mai deschis în a lua în calcul și alte soluții, metode sau chiar planuri cu atât vei avea mai mult de câștigat.

Leu – Armonizarea relației de cuplu!

Vești bune de natură relațională, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Venus, planeta iubirii și a plăcerii intră de marți în Vărsător în sectorul parteneriatelor, al uniunii și al căsătoriei, fapt care va antrena o îmbunătățire și o armonizare a acestui sector. Vei interacționa într-un mod mai liber și mai spontan dar și cu mai mult curaj dacă îți place de cineva. Dorința de a experimenta ceva diferit poate fi resimțită.

Fecioara – Ceva nou și diferit!

Ai o dorință puternică de a face ceva nou și diferit, de a iniția un altfel de dialog cu o persoană de care te simți atras, de a încerca un alt gen de activitate de cuplu care să te scoată din rutină. Luna Plină din Rac din acest weekend activează sectorul iubirii, al romantismului și al speranțelor , îndemându-te să devii mai asertiv și mai spontan cu unele dorințe sau activități dacă simți nevoia de ceva mai incitant și mai provocator, însă va trebui să te asiguri că și partenerul tău este pe aceeași lungime de undă.

Balanța – Socializare, plăcere și conexiune!

O săptămână perfectă pentru mai multă socializare, plăcere și conexiune. Venus, planeta care te guvernează intră marți în Vărsător activând sectorul iubirii și al romantismului, fapt care va amplifica dorința de a te bucura mai mult de compania persoanei iubite. Dacă ești singur, nu ezita să inviți pe cineva în oraș dacă îți place persoana, o întâlnire romantică este mai mult decât binevenită.

Scorpion – Fii deschis și flexibil!

Cu cât ești mai flexibil și mai deschis în a aborda persoane diferite de tine ca mentalitate sau perspective, cu atât ai șansa să descoperi că sunt lucruri care s-ar putea să-ți placă. Drumurile, socializarea, interacțiunea pe site-urile de dating  te favorizează întrucât oferă cadrul perfect  pentru a întâlni oameni noi și interesanți. Într-o relație deja existentă, te bucuri de susținerea partenerului în ce vrei să realizezi.

Horoscop dragoste săptămâna 2-8 ianuarie 2023

Săgetător – Carismă și șarm personal!

Nu ai nevoie decât de câteva cuvinte pentru a cuceri pe cineva. Carisma, șarmul sau modul inspirat cu care abordezi unele persoane este de admirat și te ajută să atragi oameni noi în viața ta. De asemenea nu ratezi nici o ocazie de a ieși în oraș sau de a participa la vreun eveniment unde ai putea să socializezi mai mult. Într-o relație de cuplu existentă îl mobilizezi pe celălalt angrenându-l în activități noi.

Capricorn – O abordare diferită a relației de cuplu!

Indiferent dacă ești sau nu într-o relație de cuplu, nevoia ta de a experimenta sau de a aborda planul relațional diferit decât până acum este în continuare puternică. Lucrurile pot progresa într-un mod armonios și sustenabil într-o relație de iubire, fapt care te încântă și te mobilizează în a continua cu ce ți-ai propus. Dacă ești singur, poți avea norocul să cunoști pe cineva prin intermediul cuiva din familie sau a unei rude.

Vărsător – Mai atent la dorințele tale!

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerii care intră de marți în propriul tău semn, ești pregătit să acorzi mai multă atenție propriilor tale dorințe sau plăceri. Modul tău de abordare va fi mai interactiv și mai îndrăzneț în unele privințe. Însă Luna Plină din Rac din weekend poate scoate la iveală unele tensiuni într-o relație existentă care vizează împărțirea unor sarcini sau responsabilități. Unele lucruri care ies la iveală te pot ajuta să faci unele schimbări benefice și necesare.

Pești – Mai direct în exprimarea sentimentelor!

Modul în care interacționezi într-un cuplu, în care îți exprimi speranțele sau așteptările este în continuare supus analizei. Devii mai introspect în privința unei relații de iubire actuale sau trecute căutând să înțelegi mai profund unele dorințe pe care le păstrezi momentan secrete. Luna Plină din Rac din acest weekend activează sectorul iubirii și al romantismului îndemnându-te să devii mai îndrăzneț și mai direct în modul în care îți exprimi afecțiunea, iubirea sau plăcerea.

Urmărește CSID.ro pe Google News