Horoscop sănătate săptămâna 2-8 ianuarie 2023. Zodia care se mobilizează după Sărbători

Află ce prezic astrele pentru sănătate. Horoscop sănătate săptămâna 2-8 ianuarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele pentru sănătate. Horoscop sănătate săptămâna 2-8 ianuarie 2023.

Berbec – Dinamism și energie!

Ești energic, dinamic, optimist și dornic de interacțiune sau socializare deoarece simți că prezența sau energia celorlalți te încarcă și te revitalizează. Te informezi asupra unui curs de yoga, qicong sau vindecare energetică la care ai vrea să te înscrii deoarece interesul tău în domenii de frontieră este amplificat. În weekend unele chestiuni de natură emoțională vor fi în centrul atenției.

Taur – Energie fizică crescută!

Ai o stare psihică bună, pozitivă, aptă pentru a face unele schimbări importante pentru tine. În același timp energia ta fizică este crescută, fapt care te determină să încerci tot felul de activități sau hobby-uri care îți oferă o mai mare libertate atât fizică cât și intelectuală. În weekend poți fi tentat să faci o călătorie sau să te angrenezi într-o nouă aventură, orice te stimulează este perfect.

Gemeni – Canalizează-ți energiile într-un mod pozitiv!

Începi săptămâna un pic mai retras și mai contemplativ, dornic să te relaxezi sau să-ți încarci bateriile. De marți, Luna intră în propriul tău semn mobilizându-te în a prelua inițiativa, însă pe cât de mult te energizează pe atât de mult te și poate agita deci canalizează-ți energiile într-un mod pozitiv și benefic. În weekend fii atent la unele pofte sau excese mai ales alimentare care pot ascunde unele chestiuni de natură emoțională.

Rac – Flexibilitate și adaptare necesare!

În general starea ta fizică și psihică este bună și pozitivă, ba chiar dornică de un pic mai multă acțiune și micare, însă pot exista momente în care anumite persoane sau situații te pot face să-ți pierzi răbdarea. În weekend Luna Plină din propriul tău semn poate veni cu o anumită intensitate emoțională însă cu cât reușești să fii mai flexibil și dispus să schimbi anumite lucruri în caz de nevoie, cu atât îți va fi mai ușor.

Horoscop sănătate săptămâna 2-8 ianuarie 2023

Leu – Echilibrează munca cu odihna!

Ești pregătit și dornic să faci unele schimbări în ceea ce privește sănătatea sau stilul de viață. Luna Plină din Rac din weekend poate scoate unele sensibilități sau temeri la lumină îndemnându-te să echilibrezi timpul pentru muncă sau responsabilități cu cel pentru odihnă sau relaxare. În al doilea rând, te îndeamnă să te mobilizezi corespunzător, îngrijindu-te nu doar de nevoile fizice ale corpului cât și de cele emoționale sau energetice. Terapiile holistice îți pot fi de ajutor în următoarea perioadă.

Fecioara – Îmbunătățirea stilului de viață!

Ești plin de energie, dinamism și nu prea poți să stai într-un singur loc, deci profită de această energie și fă un sport mai antrenant. Venus intră de marți în Vărsător dinamizând sectorul sănătății și al rutinei zilnice, nutriție, dietă sau igienă. Te va ajuta în următoarea perioadă să-ți înbunătățești stilul de viață cu tot felul de metode sau terapii noi care îți tratează atât corpul fizic cât și cel energetic.

Balanță – Mobilizare după sărbători!

În ultima perioadă unele chestiuni emoționale sau familiale au generat o stare de analiză profundă și introspecție, iar această perioadă încă se derulează pe fundal. Însă săptămâna aceasta poți simți nevoia să te mobilizezi un pic după perioada sărbătorilor, făcând mai multă mișcare, mergând la un curs de dans sau angrenându-te într-o activitate creativă care te relaxează mai ales fizic.

Scorpion – Nevoie de stabilitate și confort!

Intenționezi să faci unele modificări exterioare, în spațiul din jur însă acestea pot fi rezultatul unor schimbări interioare la care reflectezi de ceva timp. Simți nevoia de mai multă stabilitate, confort, siguranță iar cineva apropiat ție îți împlinește această nevoie prin simpla sa prezență sau susținere. În weekend ești stimulat fizic sau intelectual de unele discuții sau situații care te provoacă să fii mai flexibil.

Săgetător – O nouă organizare a stilului de viață!

Te poți decide să te organizezi diferit în privința stilului de viață sau a unei rutine zilnice pe care ai practicat-o până acum. Poate o nouă dietă, un regim alimentar mai sănătos sau mai natural sau mai multă mișcare. Ce te va susține în planurile tale va fi optimismul, deschiderea și curiozitatea cu care îmbrățișezi noi informații. Gândurile tale sunt pozitive și mobilizatoare.

Horoscop sănătate săptămâna 2-8 ianuarie 2023

Capricorn – Stare de spirit pozitivă și proactivă!

Ai o stare psihică bună, pozitivă și proactivă, dornică de noi începuturi sau de schimbare. Orice gen de activitate mai antrenantă, un sport anume sau un hobby te pot ajuta să-ți canalizezi energia într-un mod eficient și inspirat. De asemenea, activitățile creative sau artistice te pot avantaja în această perioadă iar socializarea te încarcă pozitiv.

Vărsător – Mai atent la propriile nevoi!

Cu Venus care intră marți în propriul tău semn, devii mai prezent și mai conștient de dorințele tale dar și mai optimist în manifestare. Luna Plină din Rac din acest weekend activează axa sănătății tale fizice și psihice îndemnându-te să te reorganizezi cu unele lucruri, obiceiuri de rutină sau cu stilul de viață devenind mai practic și mai atent la ceea ce este bine pentru tine. Unele informații care te iau prin surprindere îți pot fi extrem de utile.

Pești – Schimbări și reajustări!

Ai în plan să faci unele modificări în stilul de viață, în programul de muncă sau în modul în care te gestionezi cu sarcinile sau responsabilitățile astfel încât să ai mai mult timp pentru ceea ce-ți place sau te relaxează însă momentan acest plan este în lucru deoarece trebuie făcute unele ajustări pentru a-ți atinge obiectivele.Venus intră în Vărsător într-un sector care ține de dorințe subconștiente, temeri sau vulnerabilități, fapt care te va face să fii mai introspect și poate ușor nostalgic în privința unor relații.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cele mai naive zodii
Cele mai naive zodii