Cele mai deștepte zodii, potrivit astrologilor

Conform astrologilor, fiecare semn zodiacal are trăsăturile sale cele mai atractive. Se pare că până și inteligența anumitor zodii diferă considerabil, iar astrele ne arată că nu toate zodiile sunt la fel de deștepte.
  • Publicat:
Cele mai deștepte zodii, potrivit astrologilor
Cele mai deștepte zodii, potrivit astrologilor sursa foto: shutterstock

Fiecare zodie are propria sa formă de inteligență. Dar care zodii ies oare în evidență din mulțime? Există multe modalități de măsurare a capacității cognitive în semnele zodiacale, deoarece există o multitudine de tipuri de inteligență – de la aptitudinile academice la inteligența care ne ajută să trecem cu brio peste fiecare obstacol al vieții.

În timp ce fiecare semn zodiacal are puncte forte și puncte slabe, când vine vorba de intelect, există câteva care sunt mai deștepte decât restul. Iată 6 dintre cele mai inteligente semne zodiacale:

Zodia Vărsător

Zodia Vărsător și zodia Scorpion aproape concurează pentru prima poziție din topul celor mai deștepte zodii. Ambele zodii prezintă capabilități intelectuale ridicate. În ceea ce privește capabilitatea intelectuală a zodiei Vărsător, acești nativi au o inteligență analitică desăvârșită. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal sau cunoști pe cineva în zodia Vărsător, cel mai probabil ești deja conștient de capabilitatea acestui nativ de a rămâne raționla în aproape orice situație.

Acest lucru probabil nu este o surpriză, deoarece planeta guvernantă a Vărsătorului este Uranus. Uranus reprezintă inovația, conștiința și originalitatea. În multe privințe, oamenii consideră că inteligența Vărsătorului este o gură de aer proaspăt.

Așadar, dacă ești un Vărsător consideră acest prim loc ca pe o doză de încredere adițională. S-a concluzionat faptul că Vărsătorul este foarte inteligent și mulți oameni iubesc asta la acest semn zodiacal.

Zodia Scorpion

Scorpionul intră la o secundă pe poziția a două în clasamentul celor mai deștepte zodii. Cu toate acestea, Scorpionul diferă de Vărsător prin câteva observații legate de tipul de intelect pe care îl înfățișează în mod obișnuit.

Scorpionul tinde să aibă acel tip de „inteligentă de stradă”. Este capabil să evalueze și să înțeleagă rapid și poate chiar să ia rapid o decizie inteligentă. Poate că acest lucru se bazează pe instinctul animal al Scorpionului, care apare natural. Cu planeta sa conducătoare, Marte, Scorpionul are o latură animalică.

Cu toate acestea, Scorpionul are și o a doua planetă conducătoare și anume Pluto. Acest lucru oferă loc unei laturi întunecate ale acestei zodii.

Cu alte cuvinte, nativii din zodia Scorpion sunt inteligenți, dar complecși. Pentru alții, Scorpionul poate fi greu de descifrat, iar acest lucru îl face de o misteriozitate aparte.

Zodia Rac

Nativii din zodia Rac pe care îi cunoaștem și îi iubim sunt indivizi sensibili. În orice caz, această sensibilitate le oferă o doză de inteligență emoțională puternică.

Racul știe când este momentul să prezinte empatie în fața oamenilor. De asemenea, se poate acorda cu alte sentimente și poate acționa în consecință, ajutându-i pe cei din jur să se simtă mai bine. În multe privințe, Racul are un instinct pentru energiile altora.

Racul are Luna ca planetă conducătoare, fiind responsabilă pentru valurile emoțiilor umane, motiv pentru care Racul este atât de în acord cu ea.

Zodia Pești

Acești nativi au un aer visător asupra propriei lor persoane. Planeta lor conducătoare, Neptun, întărește și mai mult acest fapt, deoarece reprezintă toate lucrurile imaginative, visătoare și spirituale.

Ca parte din topul celor mai deștepte zodii, Peștele oferă diferite niveluri de perspicacitate. Adesea, acest lucru vine în forme la care alții nu s-au gândit cu adevărat înainte.

Într-adevăr, această trăsătură le dă multora de înțeles că Peștele este o figură înțeleaptă care oferă sfaturi excelente. Dacă ești nedumerit în legătură cu o problemă din viața ta, un prieten din acest semn zodiacal ar putea fi o alegere bună pentru soluții creative și perspicace.

Zodia Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt cunoscuți drept oameni muncitori. Capricornul este foarte orientat spre obiective și va face tot ce este necesar pentru ca aceste obiective să fie atinse. Astfel, acest nativ este adesea perceput ca având o inteligență ridicată. La urma urmei, doar cele mai inteligente semne zodiacale știu că, dacă depui munca, vei obține în cele din urmă ceea ce îți dorești.

Capricornul este guvernat de planeta Saturn, care fără îndoială reprezintă munca grea, determinarea și responsabilitatea. Cu alte cuvinte, nu vei vedea un Capricorn care renunță prea rapid.

Zodia Balanță

Balanțele tind să fie persoane inteligente. Deși sunt clasate pe ultimul loc în topul zodiilor deștepte, acest asppect nu trebuie să îi demoralizeze.

De fapt, în multe situații tensionate, Balanța este capabilă să vadă ambele părți, ceea ce coincide cu dorul de echilibru al unei Balanțe.

Planeta conducătoare a Balanței este Venus, iar aceasta reprezintă motivul pentru care acest semn zodiacal prețuiește armonia și o arată prin capacitățile sale inteligente.

În plus, Balanța va lua în considerare anumite lucruri înainte de a răspunde la orice situație dată. Indivizii sub acest semn zodiacal nu sunt persoane reactive, ceea ce este de fapt o putere majoră.

Surse: astrologyanswers.com, readersdigest.ca, wikihow.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân