Băutura care te ajută să slăbești 10 kilograme în timp record

  • Publicat:
Băutura care te ajută să slăbești 10 kilograme în timp record

Lupta cu kilogramele în plus poate fi mai ușoară cu ajutorul acestei băuturi care stimulează arderile calorice și accelerează procesul de slăbire.

Cele mai bune ingrediente pentru slăbit

Una dintre regulile de bază pentru pierderea în greutate este să nu depășim numărul de calorii zilnice de care are nevoie corpul nostru pentru o bună funcționare si consumul de apă, ceea ce inseamnă că trebuie să știm și cum se folosește fiecare ingredient încorporat în dietă.

Băutura care stimulează metabolismul se prepară din doar patru ingrediente simple, care au proprietăţi recunoscute pentru slăbit: aloe vera, lămâie, ghimbir şi miere.

  1. Aloe vera este o plantă medicinală care conţine peste 75 de vitamine şi minerale active, aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi puternici.
  2. Lămâia conține vitamina C, un antioxidant puternic, dar mai conţine şi calciu, potasiu, magneziu, fier, vitamina A şi fibre pectine.
  3. Ghimbirul este şi el o sursă foarte bună de vitamina C, magneziu şi alte minerale esenţiale pentru sănătate.
  4. Prin administrarea zilnică a unei lingurițe de 10g de miere, dimineața pe stomacul gol sau cu 30 de minute înainte de micul dejun, vei putea susține procesul de slăbire și îți vei accelera metabolismul.

Cum prepari băutura care îți promite 10 kilograme în minus?

Vei avea nevoie de:

  • 250 ml de apă
  • 2-3 linguri de suc de aloe vera
  • o lingură de zeamă de lămâie
  • o linguriţă de praf de ghimbir
  • o lingură de miere

Mod de pregătire:

Primul pas este să amesteci sucul de aloe vera cu apă, după care să adaugi sucul unei jumătăți de lămâie împreună cu o linguriță de praf de ghimbir. Amestecă bine ingredientele și îndulcește cu miere.

(!) Consumă acest remediu naturist în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Hidratarea este extrem de importantă, mai ales dacă îți dorești să slăbești. Consumă multă apă, dar și alte băuturi, fie ele calde sau reci, pentru a reduce apetitul și pentru a menține nivelul optim de hidratare al organismului.

De asemenea, o dietă echilibrată, bazată pe legume sau carne slabă, gătite cât mai curat, este absolut necesară. Vei observa cum primele kilograme se vor „topi” încă din prima săptămână!

Citește și: Dieta cu ghimbir | Folosește această metodă ca să slăbești 5 kilograme în 7 zile

FOTO: Shutterstock | SURSA: HealthLine

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being