galerie

noutati de sanatate la inceput de vara


 • Jamieson, vitaminele numarul 1 in Canada, disponibile in Romania!
Brandul Jamieson, renumit la nivel mondial pentru calitatea si puritatea vitaminelor, mineralelor si a suplimentelor alimentare, poate fi gasit acum si in Romania. Unul din motivele pentru care Jamieson a ajuns sa fie un pionier al industriei este faptul ca a fost primul care a introdus pe piata produse de o calitate ridicata cum ar fi vitaminele cu super-concentratii. Protocolul “360 Pure”, specific companiei Jamieson, consta intr-un proces de verificare riguroasa a fiecarui produs pentru a asigura o calitate si puritate absoluta, inclusiv in selectia atenta a materiei prime, testarea clinica a eficientei si biodisponibilitatea produselor. Pentru ca Jamieson se conformeaza celor mai ridicate standarde de productie, sigilul “360 Pure” a devenit un simbol al increderii si sigurantei. 
Peste 250 de produse compun portofoliul Jamieson, micronutrienti esentiali ce contribuie la mentinerea sanatatii organismului. In Romania este de acum disponibila o selectie de produse organizata in patru game: vitamine si minerale, antioxidanti, acizi grasi esentiali Omega 3, cat si suplimente alimentare din plante. 
Produsele Jamieson sunt disponibile exclusiv in Farmaciile Help Net.
 • sebamed: pionierul conceptului de spălare şi de îngrijire a pielii cu produse fără săpun este acum şi în România.
Datorită pH-ului 5.5 şi prin compoziţia lor unică, produsele dermato-cosmetice sebamed menţin învelişul natural uşor acid al pielii, protejând-o împotriva factorilor nocivi de mediu, împotriva deshidratării şi împotriva bacteriilor. În România sunt disponibile peste 90 de produse sebamed, destinate curăţării şi îngrijirii tuturor tipurilor de piele: pentru piele sensibilă sau uscată, pentru pielea delicată a copiilor,
pentru tenul problematic al tinerilor, pentru tenul matur, dar şi pentru îngrijirea pielii bărbaţilor.
 • Ai picioare obosite şi îngreunate? Răsfaţă-le 100% natural: 
VivaNatura oferă acum în magazine naturiste două soluţii 100% naturale: balsam răcoritor „Picioare Obosite” şi cremă Varicastan. Au şi ceva ce atinge un pic sufletul - scrie pe ambalaj: „Făcut cu drag în România”.
Balsamul răcoritor Picioare Obosite cu eucalipt acţionează asupra picioarelor şi sistemului circulator periferic, având efecte răcoritoare, decongestionante şi analgezice. Este recomandat pentru picioare inflamate, obosite, grele şi pentru durerile musculare. Ingredientele active compoziţie – ulei de eucalipt, mentă, rozmarin, ceai verde etc. 
Crema de masaj Varicastan cu hamamelis şi castan stimulează circulaţia periferică deficitară şi reduce inflamaţia picioarelor, ameliorând suferinţa produsă de varice. Crema pentru masaj Varicastan are efecte analgezice şi decongestionante, având efect de drenare şi calmare a circulaţiei sanguine, datorită ingredientelor active, cum ar fi: argintul, uleiurile presate la rece (nucă, măsline, susan), uleiurile esenţiale (spearmint, lavandă), extracte din plante (castan sălbatic, salcie, ceai verde, hamamelis) şi altele.
 • NIVEA Baby Apă delicată de curăţare
NIVEA Baby are grijă de fericirea copilului tău cu noua Apă delicată de curăţare ce îndepărtează eficient impurităţile, lănsând pielea bebeluşului curată şi împrospătată.
Datorită extractului natural de gălbenele, produsul ajută la prevenirea uscării pielii bebeluşului tău, hidratând-o în profunzime. Dezvoltată în colaborare cu medici pediatri şi dermatologi, formula fără alcool, parabeni sau coloranţi, este uşor tolerată de cei micuţi, având un pH compatibil cu pielea acestora. Produsul se aplică pe o dischetă de bumbac pentru o curăţare cât mai delicată, nefiind nevoie de clătire. Preţ recomandat: 21.91 lei, 750 ml
 • Frumuseţe din interior cu BEAUTIN COLLAGEN! 
Colagenul lichid de băut, îmbogăţit cu Acid Hialuronic, de la myelements este produsul inovator de frumuseţe, care te ajută în lupta împotriva îmbătrânirii pielii.
BEAUTINΤΜ COLLAGEN este un supliment alimentar care conţine colagen hidrolizat PeptanTM de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbţie în organism. El este îmbogăţit cu acid hialuronic, vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C şi zinc. 
Complexul de frumuseţe şi combinaţia unică de elemente din această formulă oferă beneficii multiple, de la îmbunătăţirea texturii pielii şi până la ameliorarea sănătăţii ţesutului conjunctiv, a cartilajelor şi a încheieturilor.
 • Kit de prim-ajutor în problemele digestive: 
Pentru ca sistemul digestiv să revină la starea de bine necesară, laboratoarele Fiterman lansează două noi produse menite să rezolve problemele de această natură!
BALONIX este un produs inovator, cu dublă acţiune - antiflatulenţă şi antibalonare. Recomandat în cazul crampelor abdominale şi al eliminării gazelor, BALONIX conţine dimeticonă şi extracte naturale standardizate (extract de muşeţel, uleiuri volatile de mentă, fenicul şi cimbru) şi se poate administra şi diabeticilor, pentru că NU conţine zahăr. Recomandat copiilor de peste 6 ani şi adulţilor. 
EMETIX - Formulă unică (extract de ghimbir şi vitamina B6) şi eficientă care previne şi controlează senzaţiile de greaţă şi vărsăturile de orice natură - cauzate de anumite medicamente, după intervenţiile chirurgicale sau specifice răului de mişcare (administrat cu jumătate de oră înainte de călătorie). Datorită mecanismului său de acţiune, EMETIX se poate administra şi pentru ameliorarea greţurilor din timpul sarcinii; sigur chiar din prima lună de sarcină. Recomandat copiilor de peste 6 ani, adulţilor şi femeilor în timpul sarcinii, EMETIX nu are reacţii adverse şi nu conţine zahăr.
 • Un super produs pentru o super digestie
Capsulele DIGEX, prin aportul de enzime digestive, completează sistemul enzimatic propriu al organismului, ajutându-l să facă faţă suprasolicitării cauzate de o masă copioasă sau alimentaţie inadecvată. Produsul îmbunătăţeşte digestia, elimină senzaţia de preaplin şi înlătură stările de disconfort gastric.
 • Vitamina D3 ajută la absorbţia calciului
Calciul nu acţionează de unul singur, ci are nevoie de susţinători pentru a ajunge acolo unde este nevoie de el. De aceea sunt indicate medicamente care conţin calciu + vitamina D3, un duo imbatabil ce ajută la absorbţia eficientă a calciului în organism. Un astfel de medicament este IDEOS, comprimate masticabile, indicat în corecţia deficitelor de calciu şi vitamina D, dar şi în terapia adjuvantă pentru osteoporoză. Administrat de două ori pe zi, după mese, IDEOS corectează carenţele de calciu şi susţine asimilarea acestuia cu ajutorul vitaminei D3 din componenţă. Poate fi administrat în siguranţă şi în perioada de sarcină sau alăptare, cu condiţia ca dozele zilnice să nu depăşească 1500 mg calciu şi 600 UI de vitamina D3. Important de precizat este faptul că vitamina D3 nu poate fi sintetizată prin alimentaţie, ci numai prin expunerea la soare timp de 10-15 minute sau prin suplimentele alimentare.
Jamieson, vitaminele numarul 1 in Canada, disponibile in Romania! Brandul Jamieson, renumit la nivel mondial pentru calitatea si puritatea vitaminelor, mineralelor si a suplimentelor alimentare, poate fi gasit acum si in Romania. Unul din motivele pentru care Jamieson a ajuns sa fie un pionier al industriei este faptul ca a fost primul care a introdus pe piata produse de o calitate ridicata cum ar fi vitaminele cu super-concentratii. Protocolul “360 Pure”, specific companiei Jamieson, consta intr-un proces de verificare riguroasa a fiecarui produs pentru a asigura o calitate si puritate absoluta, inclusiv in selectia atenta a materiei prime, testarea clinica a eficientei si biodisponibilitatea produselor. Pentru ca Jamieson se conformeaza celor mai ridicate standarde de productie, sigilul “360 Pure” a devenit un simbol al increderii si sigurantei. Peste 250 de produse compun portofoliul Jamieson, micronutrienti esentiali ce contribuie la mentinerea sanatatii organismului. In Romania este de acum disponibila o selectie de produse organizata in patru game: vitamine si minerale, antioxidanti, acizi grasi esentiali Omega 3, cat si suplimente alimentare din plante. Produsele Jamieson sunt disponibile exclusiv in Farmaciile Help Net.
1/1