Unde aleg să se trateze românii în afara ţării

Un studiu recent realizat de un furnizor privat de asigurări de sănătate din Europa Centrală şi de Est arată ce ţări se află printre preferinţele românilor în ceea ce priveşte asistenţa lor medicală. Austria, Marea Britanie şi Germania sunt primele opţiuni ale românilor pentru consultaţii şi tratament.
  • Publicat:
Unde aleg să se trateze românii în afara ţării

Un studiu recent realizat de un furnizor privat de asigurări de sănătate din Europa Centrală şi de Est arată ce ţări se află printre preferinţele românilor în ceea ce priveşte asistenţa lor medicală.

Austria, Marea Britanie şi Germania sunt primele opţiuni ale românilor pentru consultaţii şi tratament.

Mai mult de 60% dintre persoanele incluse în studiu au ales Austria, Marea Britanie sau Germania pentru îngrijirea lor medicală în afara României.

Pe următoarele locuri se situează Grecia, Israel, Turcia, Elveţia şi Ungaria. Printre beneficiile pe care clienţii le caută sunt spitalizarea, o a doua opinie medicală, precum şi servicii medicale ambulatorii, cum ar fi consultaţii cu specialişti. Spitalele şi clinicile medicale din România sunt alese, de obicei, doar pentru tratarea unor probleme minore de sănătate. 

Într-o ţară cu investiţii foarte mici în sistemul de sănătate, este bine ca românii să aibă posibilitatea de a alege atunci când vine vorba de sănătatea lor.

Planurile internaţionale de asigurări de sănătate private oferă o acoperire integrală pentru toate condiţiile medicale în cele mai cunoscute spitale şi clinici medicale din lume.

Deşi sistemul naţional de sănătate este în curs de dezvoltare, furnizorii medicali din Austria, Marea Britanie şi Germania şi chiar din ţările vecine par să fi câştigat încrederea pacienţilor din România.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Criza economică ne face mai graşi?
Criza economică ne face mai graşi?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân