Laura Cosoi: ritualul meselor în familie VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”

Laura Cosoi a oferit amănunte despre ritualul meselor în familie alături de fetiţa ei, Rita, în cadrul evenimentului "Mama şi copilul", organizat de "Ce se întâmplă, doctore?"
18.11.2019

Cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, a avut loc pe 5 noiembrie, în Mall Park Lake. Evenimentul le-a avut ca invitate pe Laura Cosoi, Dr. Simona Tivadar, Medic primar diabet, boli de nutriţie si metabolism şi Dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.

Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Popean, senior editor CSID.RO, iar partenerii au fost Cutaden, dm drogerie markt România, Touch antibacterial, Kebene Pro Baby, Hepiflor şi Aquatique.

În cadrul evenimentului, Laura Cosoi a vorbit despre provocările misiunii de mamă, ritualul meselor în familie fiind una dintre acestea. Mai multe detalii despre cum decurg mesele în familie alături de bebe Rita ne oferă Laura Cosoi în materiaul video realizat în cadrul conferinţei!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandări: