Cum a fost atmosfera la evenimentul „Mama şi copilul”, ediţia a şaptea VIDEO

Pe 5 noiembrie, în Mall Park Lake, a avut loc cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Iată imagini de la eveniment!
20.11.2019

Cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, platforma numărul 1 de lifestyle sănătos din România, a avut loc pe 5 noiembrie, în Mall Park Lake. Evenimentul le-a avut ca invitate pe Laura Cosoi, Dr. Simona Tivadar, Medic primar diabet, boli de nutriţie si metabolism şi Dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.

În cadrul conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Popean, senior editor CSID.ro, cele trei invitate au oferit părinţilor prezenţi informaţii despre cum pot adopta cel mai sănătos start în viaţă pentru copii. Partenerii evenimentului au fost Cutaden, dm drogerie markt România, Touch antibacterial, Kebene Pro Baby, Hepiflor şi Aquatique.

Teme de discuţie au fost numeroase, de la alăptare, vaccinare, îngrijirea pielii la copii şi până la cele mai bune obiceiuri care pot fi adoptate de întreaga familie pentru un plus de sănătate.

Conferinţa a durat o oră şi jumătate, timp în care părinţii au putut asculta recomandările invitatelor, iar apoi a continuat cu sesiunea de întrebări din partea mămicilor prezente la eveniment. Părinţii care au venit alături de copii i-au putut lăsa în locul de joacă amenajat pentru aceştia, iar copiii s-au jucat şi s-au distrat alături Crocodinţilă, mascota dm drogerie markt. La finalul evenimentului, toţi participanţii au primit din partea sponsorilor cadouri ideale pentru primul an de viaţă al bebeluşului. Imagini de la eveniment puteţi vedea şi în materialul video realizat în cadrul conferinţei!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandări: