Dr. Simona Tivadar: greşeli alimentare în primii ani de viaţă VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” VII

Dr. Simona Tivadar a explicat greşelile alimentare pe care le fac părinţii în primii ani de viaţă ai copiilor în cadrul evenimentului "Mama şi copilul" VII.

Pe 5 noiembrie, a avut loc cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de platforma numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Evenimentul găzduit de  Mall Park Lake le-a avut ca invitate pe Laura Cosoi, Dr. Simona Tivadar, Medic primar diabet, boli de nutriţie si metabolism şi Dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”. Cei trei speakeri au oferit informaţii despre cel mai sănătos start în viaţă pentru copii, iar partenerii evenimentului au fost Cutaden, dm drogerie markt România, Touch antibacterial, Kebene Pro Baby, Hepiflor şi Aquatique. Conferinţa a fost moderată de de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Popean, senior editor CSID.ro.

Una dintre temele principale abordate în cadrul conferinţei a fost dedicată regulilor şi principiilor nutriţiei corecte la copii, care trebuie aplicate încă din primele luni de viaţă. Alăptarea este prima cale către dezvoltarea normală a copilului, însă la ora actuală, şi mamele care nu alăptează au soluţii pentru ca micuţii să crească frumoşi şi sănătoşi. Apoi, în momentul diversificării, specialiştii în nutriţie pledează pentru normalitate. În materialul video realizat în cadrul evenimentului, dr. Simona Tivadar subliniază greşelile pe care ar trebui să le evite părinţii, în condiţiile presiunii tot mai mari din partea societăţii şi a trendurilor alimentare, unele foarte nocive pentru copii!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism
Recomandări: