Laura Cosoi: despre provocările misiunii de mamă VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” VII

Laura Cosoi vorbeşte despre provocările misiunii de mamă din primul an şi jumătate de viaţă al fetiţei sale, Rita, în cadrul celei de-a VII ediţii a evenimentului "Mama şi copilul".
11.11.2019

Cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, platforma numărul 1 de lifestyle sănătos, a avut loc pe 5 noiembrie, în Mall Park Lake. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Popean, senior editor CSID.ro  şi le-a avut ca invitate pe Laura Cosoi, Dr. Simona Tivadar, Medic primar diabet, boli de nutriţie si metabolism şi Dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”. Cei trei speakeri au oferit informaţii despre cel mai sănătos start în viaţă pentru copii, iar partenerii evenimentului au fost Cutaden, dm drogerie markt România, Touch antibacterial, Kebene Pro Baby, Hepiflor şi Aquatique.

În cadrul materialului video realizat în cadrul conferinţei, Laura Cosoi ne-a vorbit despre provocările misiunii de mamă din primul an şi jumătate de viaţă al fetiţei sale, Rita, dar şi despre modul cum a gestionat primul episod de plâns sau prima febră.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandări: