Dr. Angelica Vişan: reguli importante pentru imunitate la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” VII

Dr. Angelica Vişan explică regulile importante pentru imunitate la copii, în cadrul evenimentului "Mama şi copilul" VII, vaccinarea fiind vitală.
  • Publicat:

Cea de-a VII-a ediţie a conferinţelor ”Mama şi copilul”, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, platforma numărul 1 de lifestyle sănătos, a avut loc pe 5 noiembrie, în Mall Park Lake. Evenimentul moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Popean, senior editor CSID.ro, le-a avut ca invitate pe Laura Cosoi, Dr. Simona Tivadar, Medic primar diabet, boli de nutriţie si metabolism şi Dr. Angelica Constanţa Vişan, Medic primar boli infecţioase la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”. Cei trei speakeri au oferit informaţii despre cel mai sănătos start în viaţă pentru copii, iar partenerii evenimentului au fost Cutaden, dm drogerie markt România, Touch antibacterial, Kebene Pro Baby, Hepiflor şi Aquatique.

Una dintre temele esenţiale abordate în cadrul evenimentului a fost importanţa vaccinării la copii, curentul antivaccinist fiind extrem de nociv pentru micuţi. Pe lângă vaccinuri, există câteva reguli de bază pentru o bună imunitate a copiilor. Le explică în interviul video realizat în cadrul evenimentului, dr. Angelica Vişan, medic primar boli infecţioase!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: