Este sau nu bună suzeta? VIDEO în cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”

Este sau nu bună suzeta? Află ce au spus specialiştii în cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”, organizat de "Ce se întâmplă, doctore?".

La finalul lunii februarie, brandul numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?” a organizat conferinţa ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”. Evenimentul a fost găzduit de ParkLake Shopping Center şi i-a avut ca invitaţi pe Dr. Mihaela CHIVU – Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, Dr. Karina DOMBI – Medic specialist pedodont – Sanador şi Dr. Irina COSTACHE – Medic primar pediatru.

Partenerii conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro au fost SanadorSecom România, BioCartNestleSLooP şi ParkLake.

În cadrul evenimentului, Dr. Karina DOMBI – Medic specialist pedodont – Sanador şi Dr. Irina COSTACHE – Medic primar pediatru, au vorbit despre vârsta maximă de adoptare a suzetei şi când trebuie abandonat acest accesoriu. Mai multe informaţii puteţi afla din materialul video realizat în cadrul conferinţei!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Irina Costache - Medic primar pediatrie
Dr. Irina Costache este medic primar pediatru și lucrează într-o reţea privată de medicină, dar oferă consultaţii şi în cabinetul dânsei. Susține curs de Puericultură. Emite atestat de absolvire a cursului de Puericultură. Atestatul se eliberează participantului pentru a-i servi ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic primar pediatrie
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult
Recomandări: