Alimente şi obiceiuri care pot afecta dinţii la copii şi adulţi VIDEO în cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”

Există alimente şi obiceiuri care pot afecta sănătatea dinţilor la orice vârstă. Aflaţi care sunt acestea din materialul video realizat în cadrul conferinţei ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”.
  • Publicat:

Pe 26 februarie,, brandul numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?” a organizat conferinţa ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”. Evenimentul a fost găzduit de ParkLake Shopping Center şi i-a avut ca invitaţi pe Dr. Mihaela CHIVU – Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, Dr. Karina DOMBI – Medic specialist pedodont – Sanador şi Dr. Irina COSTACHE – Medic primar pediatru.

Partenerii conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro au fost SanadorSecom România, BioCartNestleSLooP şi ParkLake.

În cadrul evenimentului, cei trei medici au trecut în revistă alimentele şi obiceiurile care pot pune în pericol sănătatea dinţilor. Mai multe informaţii puteţi afla din materialul video realizat în cadrul conferinţei!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Neagu
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult
Recomandări: