Dr. Karina Dombi: beneficiile aparatului dentar la copii VIDEO în cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”

Dr. Karina Dombi, medic specialist pedodont în cadrul Sanador, a explicat în cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos” beneficiile şi indicaţiile aparatului dentar la copii.

Pe 26 februarie, brandul numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?” a organizat conferinţa ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”. Evenimentul a fost găzduit de ParkLake Shopping Center şi i-a avut ca invitaţi pe Dr. Mihaela CHIVU – Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, Dr. Karina DOMBI – Medic specialist pedodont – Sanador şi Dr. Irina COSTACHE – Medic primar pediatru.

Partenerii conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro au fost SanadorSecom România, BioCartNestleSLooP şi ParkLake.

În cadrul eveniemntului dedicat îngirjirii dentare la orice vârstă, medicul specialist pedodont din cadrul Sanador, Karina Dombi, a explicat indicaţiile şi beneficiile purtării aparatului dentar în copilărie. Mai multe informaţii puteţi afla din materialul video realizat în cadrul evenimentului!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Mihaela Chivu - Medic dentist Stomatologie generală
Dr. Mihaela Chivu este Medic dentist Stomatologie generală la Spitalul Clinic SANADOR din București. Competențe în: Endodonție, Parodontologie EDUCAȚIE 1994: Absolventă a Facultății de Stomatologie din Constanța 2011: Absolventă a cursurilor de restaurări directe (anterior și ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic dentist Stomatologie generală
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult
Recomandări: