Dr. Mihaela Chivu: etapele îngrijirii dentare la adulţi VIDEO în cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”

Dr. Mihaela Chivu, Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, explică etapele îngrijirii corecte a dinţilor la adulţi.

La finalul lunii februarie, a avut loc conferinţa ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”, organizată de brandul numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Evenimentul a fost găzduit de ParkLake Shopping Center şi i-a avut ca invitaţi pe Dr. Mihaela CHIVU – Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, Dr. Karina DOMBI – Medic specialist pedodont – Sanador şi Dr. Irina COSTACHE – Medic primar pediatru.

Partenerii conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro au fost SanadorSecom România, BioCartNestleSLooP şi ParkLake.

În cadrul conferinţei, dr. Mihaela Chivu, Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, a explicat pe larg care sunt etapele îngrijirii corecte a dinţilor la adulţi. Le puteţi afla din materialul video realizat în cadrul evenimentului!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Mihaela Chivu - Medic dentist Stomatologie generală
Dr. Mihaela Chivu este Medic dentist Stomatologie generală la Spitalul Clinic SANADOR din București. Competențe în: Endodonție, Parodontologie EDUCAȚIE 1994: Absolventă a Facultății de Stomatologie din Constanța 2011: Absolventă a cursurilor de restaurări directe (anterior și ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic dentist Stomatologie generală
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult
Recomandări: