Dr. Mihaela Chivu: etapele îngrijirii dentare la adulţi VIDEO în cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”

Dr. Mihaela Chivu, Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, explică etapele îngrijirii corecte a dinţilor la adulţi.

La finalul lunii februarie, a avut loc conferinţa ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”, organizată de brandul numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Evenimentul a fost găzduit de ParkLake Shopping Center şi i-a avut ca invitaţi pe Dr. Mihaela CHIVU – Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, Dr. Karina DOMBI – Medic specialist pedodont – Sanador şi Dr. Irina COSTACHE – Medic primar pediatru.

Partenerii conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro au fost SanadorSecom România, BioCartNestleSLooP şi ParkLake.

În cadrul conferinţei, dr. Mihaela Chivu, Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, a explicat pe larg care sunt etapele îngrijirii corecte a dinţilor la adulţi. Le puteţi afla din materialul video realizat în cadrul evenimentului!

 

 

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism
Recomandări: