Cum a fost atmosfera la super evenimentul „Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos” VIDEO

În cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”, organizat de platforma numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?”, publicul prezent a primit sfaturi utile din partea specialiştilor invitaţi, pentru a obţine un zâmbet frumos şi sănătos.

La finalul lunii februarie, a avut loc conferinţa ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”, organizată de platforma numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?”. În cadrul evenimentului, publicul prezent a primit sfaturi utile din partea specialiştilor invitaţi, pentru a obţine un zâmbet frumos şi sănătos. Partenerii conferinţei au fost Sanador, Secom România, BioCart, Nestle, SLooP şi ParkLake.

Evenimentul găzduit de ParkLake Shopping Center a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro şi i-a avut ca invitaţi pe Dr. Mihaela CHIVU – Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, Dr. Karina DOMBI – Medic specialist pedodont – Sanador şi Dr. Irina COSTACHE – Medic primar pediatru.

La finalul conferinţei, publicul prezent a participat la o sesiune de întrebări şi răspunsuri, medicii oferind informaţii complete şi lămurind multe dintre dilemele părinţilor legate de sănătatea dentară. În timpul conferinţei, copiii care au venit împreună cu părinţii s-au distrat alături de Zâna Măseluţă.

Persoanele prezente au participat la o tombolă la care s-au câştigat o şedinţă de igienizare profesională din partea Sanador, trei kit-uri cu produse naturale Secom, suplimente alimentare care susţin dezvoltarea sănătoasă a sistemului osos, şi trei pachete cu produse de igienă dentară Ecodent, oferite de BioCart. De asemenea, toţi invitaţii au primit cadouri din partea Nestle.