Cum a fost atmosfera la super evenimentul „Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos” VIDEO

În cadrul evenimentului ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”, organizat de platforma numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?”, publicul prezent a primit sfaturi utile din partea specialiştilor invitaţi, pentru a obţine un zâmbet frumos şi sănătos.
  • Publicat:

La finalul lunii februarie, a avut loc conferinţa ”Cele mai bune sfaturi pentru un zâmbet sănătos”, organizată de platforma numărul 1 de lifestyle sănătos, ”Ce se întâmplă, Doctore?”. În cadrul evenimentului, publicul prezent a primit sfaturi utile din partea specialiştilor invitaţi, pentru a obţine un zâmbet frumos şi sănătos. Partenerii conferinţei au fost Sanador, Secom România, BioCart, Nestle, SLooP şi ParkLake.

Evenimentul găzduit de ParkLake Shopping Center a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro şi i-a avut ca invitaţi pe Dr. Mihaela CHIVU – Coordonator departament stomatologie, Medic specialist dentist, Stomatologie conservativă – Sanador, Dr. Karina DOMBI – Medic specialist pedodont – Sanador şi Dr. Irina COSTACHE – Medic primar pediatru.

La finalul conferinţei, publicul prezent a participat la o sesiune de întrebări şi răspunsuri, medicii oferind informaţii complete şi lămurind multe dintre dilemele părinţilor legate de sănătatea dentară. În timpul conferinţei, copiii care au venit împreună cu părinţii s-au distrat alături de Zâna Măseluţă.

Persoanele prezente au participat la o tombolă la care s-au câştigat o şedinţă de igienizare profesională din partea Sanador, trei kit-uri cu produse naturale Secom, suplimente alimentare care susţin dezvoltarea sănătoasă a sistemului osos, şi trei pachete cu produse de igienă dentară Ecodent, oferite de BioCart. De asemenea, toţi invitaţii au primit cadouri din partea Nestle.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult
Recomandări: