Dr. Olivia Timnea: rolul calciului în organism VIDEO în cadrul în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, ediţia a VI-a

Dr. Olivia Timnea, medic specialist medicină de familie, a explicat rolul calciului în organism în cadrul în cadrul evenimentului "Mama şi copilul", ediţia a VI-a.
23.10.2019

Ediţia a VI-a a conferinţei Mama şi copilul, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 17 octombrie la Veranda Mall. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, iar printre speakerii invitaţi a fost dr. Olivia Timnea, medic primar medicină sportivă, medic specialist medicină de familie. În această ediţie, s-au abordat teme care au vizat îngrijirea orală şi alimentaţia echilibrată la copii, iar partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România.

Una dintre regulile esenţiale pentru ca un copil să crească sănătos este respectarea aportului corect de calciu, iar alimentaţia echilibrată este principala sursă. Pe lângă alimente, suplimentele pot contribui la menţinerea unui nivel optim de calciu în organism. Care este rolul acestui mineral în organism şi când se iau suplimentele cu calciu explică pe larg dr. Olivia Timnea, în materialul video realizat în cadrul evenimentului!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandări: